GUL I NIKOLIC NAJAVILI INVESTICIONI BUM U SRBIJI.

zemunski kej

Elita
Poruka
21.838
Nikolic je u poseti Turskoj,razgovano je verovatno o mnogo cemu ali ono sto je meni interesantno je da najavljuju ekonomski bum i saradnju od preko milijardu evra. Gul je rekao da ce graditi autoput E 11 ka Crnoj Gori ,a je dodajem kroz Sandzak tj kroz teritoriju gde zive Bosnjaci, realno sa boljom infrastrukturom taj kraj bi mogao da bude jedan od ekonomskih boljih u Srbiji a ljudi kaji tamo zive bi ostali i dalje tamo. Grade fabriku i u Krusevcu i jos neke http://www.dnevnik.rs/politika/gul-i-nikolic-najavili-investicioni-bum-u-srbiji

Naravno. Inace procitao sam da su godinu zavrsili sa plusom od ,slagacu vas ili 67 ili 97 milijardi evra. Malo turizam ,malo garderoba,malo slatkisi,pamuk ,pivo i nakupi se. Inace nemaju nesto nafte i gasa ali su za muslimanski svet extra liberalni i ceo region se okrenuo ka njima i sliva im se novac.

Još samo da ih povežemo sa - RODBINOM :think:

Američkoj mašti nema kraja.

ОРАЊЕ МАРКА КРАЉЕВИЋА

Вино пије Краљевићу МаркоСа старицом Јевросимом мајком,А кад су се напојили вина,Мајка Марку стаде бесједити:"О мој синко, Краљевићу Марко,Остани се, синко, четовања,Јер зло доба донијети неће,А старој се досадило мајциСве перући крваве хаљине!Већ ти узми рало и волове,Пак ти ори брда и долине,Те сиј, синко, шеницу бјелицу,Те ти храни и мене и себе."То је Марко послушао мајку:Он узима рало и волове;Ал' не оре брда и долине,Већ он оре цареве друмове.Отуд иду Турци јањичари,Они носе три товара блага,Па говоре Краљевићу Марку:"Море, Марко, не ори друмова!"
-
"Море, Турци, не газ'те орања!""Море, Марко, не ори друмова!"
-
"Море, Турци, не газ'те орања!"А када се Марку досадило,Диже Марко рало и волове,Те он поби турке јањичаре;Пак узима три товара блага,Однесе их својој старој мајци:"То сам тебе данас изорао!"
..................

Nesto bas da ih generalno mrzimo ne bih rekao. Ipak su ispali dzekovi prema nama.A zasto mislis da ih Arapi ne vole,to prvi put cujem?

Pa zato sto sam bio u Siriji a i znam malo arapsku istorografiju.

Inace mnogo toga je drugacije nego sto prosecan Srbin misli, naprimer kod Madjara su Habsburgeri na jako losem glasu.

Poslednja izmena:

Back