Guild Wars

• Začetnik teme Začetnik teme bufla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
e ajde iskusni GW-ashi da vas chujem:
sutra (ponedeljak) mi je rodjendan e sad da li da pravim zhurku u kaficu sa extra muzikom, svetlom i tim govnima... ili... da uzmem te pare u dzhep i da qpim GW i josh neku igru (jednu :D)?! Odgovor molim shtop pre :lol:

sta bre koji *****..da im ***** mater..kaze da mi je acount suspendovan zato sto sam koristio racial slurs..kazu da mogu o5 da se konektujem za 71sat..pa ja cu za to vreme da umrem od muke..
sta je to racial slurs koji *****?molim vas odg

ma sta sam uradio jbt..uradio sam misiju koja otkljucava kodash bazar i posle travelovao u moodok crevice da pomognem nekom liko oko misije i kad sam stigao samo me odjednom izbaci..neki error code=45..ja restartujem komp i da se konektujem ponovo al oces *****..opet isto..i pise da mogu da se ulogujem ponovo za 3 dana..tj 71 sat..ocu bre da umrem od muke..ako me neki ***** reportovao usracu ga..uvako cu da ga nadjem i da mu oci povadim.. ]:-)> ]:-)> ]:-)> ]:-)> ]:-)> ]:-)> ]:-)> ]:-)> ]:-)>

ma ja sam samo suspendovan na 3 dana..ali mogu da ti banuju acount..tj da posle mozes samo da se jbs ili da kupujes novi gw..posto samo game activation card ima da se kupi preko neta,a ne verujem da iko od nas ima elektronsku karticu.. lol

lookeend..ja sam prvo uzeo factions i pokajao se sto prvo nisam uzeo nightfall..mada ako hoces sve otpocetka..najbolje je proph..ili platinium edition..u svakom slucaju neces se pokajati ni za koji deo..

Elem ,
Zato se i interesujem jel vazan neki kontinuitet ( igrati igru od pocetka ) il se moze poceti recimo iz sredine il s kraja ....................
Gledao sam po netu i nekako mi dodje da krenem s Platinum Edition (kao dve igre odjednom) te sam hteo odatle poceti ako nije vazan neki kontinuitet (ako se moze recimo posle preci na ranije delove tj. ako je vazno igrati ih) u to ime ja bi odatle krenuo te vas zato i pitam za savet o pcetku iste igre ........... dajte savet il uzimam platinum edition ako se ima kupiti u nas tj. u Platou..... Kupujem i Pocinjem

Poz

:) :) :)

sve jedno je na kojem delu..ja sam u guild usao dok sam igrao factions,i kad sam uzeo nf i dalje sam u guildu..takodje svi likovi koje imas na acountu su u istom guildu..
sve ti prebacuje iz prethodnog dela,ceo storage..tj ako spojis acount..

pa price i nisu bas nesto povezane..recimo factions i nf,nemaju veze s vezom..
po meni je nf naj za pocetak jer imas dosta charova koji takodje tek pocinju pa cete mocu zajedno da radite questove..dok u proph cujem gradovi se polako prazne..(ne veruj mi na rec,to sam samo cuo)..

Pa jel u redu izbor (Platinum Editio ) i ima li ga kupiti u Platou

Poz
brate naravno da je u redu izbor..bilo koji deo da uzmes neces da se pokajes..veruj mi..
pa trebalo bi da ga ima u platou..ali bolje idi u games u decanskoj..evo ti sajt
www.game-s.co.yu

@bufla ja sam igrao wow ukupno 15 minuta..zato sto me ortak nagovorio u igraoni..i po meni je sranje..ni blizu gw-u..

Back