Guild Wars

• Začetnik teme Začetnik teme bufla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
e ja razmishljam da kupim neki MMORPG (orginal, moj PRVI ORGINAL :D) i izbor je pao na GW:lol: za sve nemam para a ni bogami za dva: tako da mogu uzeti:
Factions = 2k
NightFall = 2.5k
ili Prophecies+EoN ( PLATINUM) = 3k

shta je najbolje za pochetnika (mislim igrao sam WoW :)), i inache koji je najbolji deo, pa ako mi se budela svidela igra videcemo...?!

Pa ja imam platinum edition i super je. Ova dva nisam igrao mada cujem da su odlicni. konsultuj se jos malo sa ovim nasim iskusnijim gw-ovcima jer ja stvarno nisam puno igrao ovo.

ma samo sam uzeo da probam dao mi Somebody Else trial key shto je dobio uz orginal... a MNOOOGO je bolja od WoW-a... chim budem imao para qpujem a i kog je najbolje za pochetak da uzmem?!

Ma GW number 1.
@Markoca : shta i gde ste to farmovali? I shta je LB , life bond monk?
@Strajo : uzmi Platinum jer je prophecies najbolji , najvishe mi se svidja ambijent i modeli likova ( skoro svi u NF-u liche na crnce , nisam rasista ali stvarno glupo).

Lol...
LB/SS = Lightbringer/Sunspear poeni....za titule...
Ja ti Prophecies ne bih preporucio jer je meni najlosiji od svih...prica sva neka iscepkana i nema questova medju misijama...a ako igras samo primary questove neces istraziti ni petinu kontinenta...toliko zanimljivih stvari je izostavljeno...

OMG, OMG, OMFG kako je dobra igra JBT e sad sam sa monkom (secondary skill elementalist) uradio onu misiju sa princom pa sam sada u stari akalon otishao a upravo mi se DL taj stari Askalon!!!

Back