Guild Wars

• Začetnik teme Začetnik teme bufla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
naravno da paragoni PWNuju.....napravio sam super PvP bild za P/W, 14 SM, 12 Tac, Odlikuje se visokim armorom, stalnim 33% tokom borbe, i velikim brojem conditionsa, Pogotovo burn, deep i bleed

markoca:
Aktivan je cova, stalno je online :P

zato taj cova kad ustane ujutru za pos'o nema pojma 'de mu dupe a 'de mu glava, a onda kaze sebi, citiram "E debilu, a sto ti to treba, uf samo da ustanem. Jao puci ce mi glava. Kolko mi se spava. Jao samo da dodjem s posla, ima da se razvalim od spavanja".
I takoooooooo, prodje moje radno vreme. dodjoh ja kuci, klopah, sedoh za komp, reko sebi aj samo malo da sednem da vidim sta se radi u gildi, i takooooooooooooooo. Ostatak price znate. I TAKO SVAKI DAN
Kad li ce se stvari promeniti, pitam se, pitam.

radabaser:
zato taj cova kad ustane ujutru za pos'o nema pojma 'de mu dupe a 'de mu glava, a onda kaze sebi, citiram "E debilu, a sto ti to treba, uf samo da ustanem. Jao puci ce mi glava. Kolko mi se spava. Jao samo da dodjem s posla, ima da se razvalim od spavanja".
I takoooooooo, prodje moje radno vreme. dodjoh ja kuci, klopah, sedoh za komp, reko sebi aj samo malo da sednem da vidim sta se radi u gildi, i takooooooooooooooo. Ostatak price znate. I TAKO SVAKI DAN
Kad li ce se stvari promeniti, pitam se, pitam.
Takodje :lol:

E tako ja dolazio kuci, 'aj da igram gw i takoooooooooo svaki dan, i rek'o sebi "e necu vise", otisao u control panel i izbrisao igricu.... hehe, sada sam slobodan cova )

3.
Kazuma Uzamaki: a warrior monk should focus on healing

2.
Thedeadlyassassin E (2): leavers = noobs
Thedeadlyassassin E (2) has left the game.

1.
Ghoul Knight (1): how do i quit a guild
Andre Goes Blind (2): u do alt+f4
Andre Goes Blind (2): a window comes up
Andre Goes Blind (2): and u pick the option
Ghoul Knight (1) has left the game.

Moja 3 najbolja :lol:

Back