Guild Wars

• Začetnik teme Začetnik teme bufla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
radabaser:
Aha dobro je, fju, taman sam mislio da derem kozu sa ledja. E nasao sam neke likove iz srbije, dvojica iz vrsca i jedan iz subotice. sa jednim od ovih iz vrsca sam sad pricao i ubacio me u gild i mnoooogo mi pomogao, znaci blejao sam ko lud kad sam poceo igru, a za ovu drugu dvojicu mi je rekao.

Imam samo jedan OGROMAN problem. ne znam kako da se drugacije izrazim nego da kazem da mi "secka", igram na adsl 512, izgleda da je problem sa velikom brzinom, nemam pojma sta je. krenem par koraka i on se odjednom nadje negde u piz materinu pa se onda vrati gde je bio, kliknem na gold koji je daleko krsa od mene, a on se odjednom pojavi tacno iznad njega i onda tako stoji dok igra sracuna vreme potrebno da se taj put predje izmedju pocetne tacke i golda, pa kad to vreme prodje onda uze gold, ili neki drugi item, sa zemlje. NEMOGUCE JE IGRATI, pogotovu kad je fajt, igrac leti na sve strane, nemam pojma ni gde bijem, ni ko placa.

[size=+1] MARKOCA, BUFLA, POMAGAJTE MOLIM VAS[/size]
ce se pojedem ziv. sta vi mislite zbog cega je to? :(

vjeruj mi druze nije samo do tebe....u zadnje vrijeme poslije ovih test weekenda lag je veci nego uobicajno....i meni se desi da mi char poleti pa se vrati na drugo mjesto...tako da....kljucna rijec je "strpljenje" (ajme majko bas sam morao reci nesto u vezi kljuca :lol: )

markoca:
Moguce je da je do provajdera....meni se u poslednje vreme stalno diskonektuje......bem ti SBB.....
Bufla jel pikas ovaj festival? Jesi dobio svinju? :D
ma gde igram :(
kuci i dalje ne mogu da igram
ja sma ono igrrao iz mojo-a i u ponedeljak cu tek da vidim
do kada traje festival da ne trazim :p
i kakva je kapica :)

Bllade:
vjeruj mi druze nije samo do tebe....u zadnje vrijeme poslije ovih test weekenda lag je veci nego uobicajno....i meni se desi da mi char poleti pa se vrati na drugo mjesto...tako da....kljucna rijec je "strpljenje" (ajme majko bas sam morao reci nesto u vezi kljuca :lol: )
hmm......... ja do sada nisam imao problema ali dole u mojou imaju protok od 2 mb/s :D

izgleda da je do ovog adsl modema. prikacio sam ga na nreznu karticu a ne USB i kad sam pustio igru radilo normalno, tako da sam hteo da iskoristim priliku i igram normalno pa sam igrao bez prestanka preko 6 sati i sad mi je muka i boli me glava. uzgred nasao sam i uclanio se u srpski gild, ima nas 28, zove se SRBI [SRBI]. ovaj ce izgleda da potraje duze nego ostali.

sad ako nece ponovo da radi normalno ima da ga razbijem u atome i molekule i protone i........................... poludecu ako opet pocne da zeza.

NE SAD KAD SAM SE NAVIKO!!!!!!!!!!!

Back