Guild Wars

• Začetnik teme Začetnik teme bufla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
planiram da igram GW, ali imam par nedoumica. nisam upucen u online igre, a ni u ukupna izadnja GW. kako vidim ima dve expanzije za igru. e sad, odem ja juce da vidim da li imaju u radnji na lageru igru posto je zadnji put nisu imali, ona dosla, ali ima GW nightfall (valjda tako) i GW (ne mogu da se setim kako bese). svaka u posebnoj kutiji. Omoti su deblji pa sam predpostavio da je igra+expanzija na oba mesta. Pitanje: da li se expanzije placaju posto sam nacuo da su dz. i da se mogu skinuti? da li se kupuje samo igra, pa se time dobija account, pa se expanzije mogu naknadno ubaciti ili...

Nebitno, da li neko moze da mi objasni ceo koncept onoga sto treba da znam o igri?

pa tehnicki to nisu expanzije kao za igru
svaka od tih moze da se igra odvojeno
ne u kutiji nisu dva dela nego samo jedan
u njima dobijes igru + knjigu + poster
expanziej (nastavci, vise dodje kao novi deo) nisu besplatne
moras svaku da kupis zato sto ti je potreban cd key da bi je otkljucao

a za ceo koncept idi na GW wiki

cekaj, znaci to su fakticki tri igre i svaka moze da se igra odvojeno, nezavisno da li si pre toga instalirao GW original igru, tj. takozvane moje EXpANZIJE ne moraju da se lepe na nju nego se mogu instalirati i posebno i piciti?

Ako je tako sta onda da spicim prvo, kako krenuti. Koji je redosled najbolji za gustiranje?

tacno tako
one ce se same spojiti u jednu igru
tebi tehnicki treba samo jedna igra na CD-u i cd keyevi za druge 2
zato sto ti sve ostalo skines sa neta
pa prvi put kada budes ulazio dok ti sve ucita to ce najverovatnije biti sva tri dela
ja bi ti preporucio prvo da uzmes prvi deo GW Prophecies ili GW NF
a ceo GW Factions mozes da preskocis
barem po meni, jedino sto ima par skilova to je jedino sto mi je ikada trebalo odatle

bufla:
tacno tako
one ce se same spojiti u jednu igru
tebi tehnicki treba samo jedna igra na CD-u i cd keyevi za druge 2
zato sto ti sve ostalo skines sa neta
pa prvi put kada budes ulazio dok ti sve ucita to ce najverovatnije biti sva tri dela
ja bi ti preporucio prvo da uzmes prvi deo GW Prophecies ili GW NF
a ceo GW Factions mozes da preskocis
barem po meni, jedino sto ima par skilova to je jedino sto mi je ikada trebalo odatle

OK. Thx U 8)

OK, ja za 7 imam cas iz matisa, cim dodjem kuci upadam, nisam igrao ceo dan! :D
I vratices mi onih 12k :)
I da, obojao sam svoh Derana u plavo, kombinovao sam Blue i Purple Dye i dobio tamno-plavu, strava izgleda :D

Back