Guild Wars

• Začetnik teme Začetnik teme bufla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ne koristim ih :p
i sve zavisi za sta ti treba
ustvarni.. da, da, iamo sam ele-a to mi je prvi lik ali sam ga obrisao, nisam igrao na svom nalogu ;)
ali od tada se sve promenilo, nije ni 20 lvl bio :lol:

brate kazi samo zasto bi neki casopis od mozda 200 din. poklanjao igru recimo od 2000din... To je instalacija, koja traje 10 sati... Glupo je da se menjas ili da prodas ...

Ma kakvi bre full.....to ti je trial.....
Nemaju ovlascenje od autora da ubace full igru kao poklon uz casopis...i da cena bude 200 dindzi. Ljudi, molim vas nemojte da mislite da je to full igra....

E evo ja da se javim cisto onako posto vidim malo ljudi igra GW i tako.... poz za sve i ko je to ownovao mog ortaka kapetana dusanica(rl ortak) da znam da ga malo podjebavam :P ja sam u igri Av Avav to mi je glavni lik samo nastavite i poz ... :)

To, jos jedan GW zaludjenik! :D
Da nije Bllade? Mali se specijalizovao za Dervisha, damage dealer koji se healuje ko lud, ownovao ceo guild :D

@Bllade
Sto se ne oprobas u nekim drugim profesijama van Dervisha? Sta je bilo, ne smes, neces da budes ownovan?

markoca:
To, jos jedan GW zaludjenik! :D
Da nije Bllade? Mali se specijalizovao za Dervisha, damage dealer koji se healuje ko lud, ownovao ceo guild :D

@Bllade
Sto se ne oprobas u nekim drugim profesijama van Dervisha? Sta je bilo, ne smes, neces da budes ownovan?

kekeke, imam super pvp E(mada ga jos uvijek doradjujem ), kada budes htio da ga vidis aj 1v1 :D

kako ovaj guild wars ima usrnjan drop count, idemo ti ja i Ryxxed na grentha, ja ga navucem.....i tako borba.......Ryxxed gine.......Bllade ga ubija.......GRENTH DROPA GRENTHS GASP NA MRTVOG RYXXEDA!!!!......AC.....i cijeli tim koji ste pravili drop rate.....mamu wam y***m :(

Isto je bilo kad sam isao sa njim po Balthazara! :D
Znaci, on je lurovao Acolyte of Balthazara i ovaj ga je secnuo dok je bezao, pa sam ga ja sa mojim herojima pwnovao dok je Ryxxed lezao...lol

Back