Guild Wars

• Začetnik teme Začetnik teme bufla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
aha :/
cak je i mojov forum mrtav sto se toga tice
mada ljudi se uglavnom dogovaraju preko venta tako da nam forum nije potreban
e Markoca jel tvoj guild ima forum :D
hteo bi malo da navratim, da vas spijuniram ;)

Pazite foru.....
Sinoc smo imali prvi GvG protiv vodeceg guilda u alijansi......i naravno izgubili, protivnicki Monkovi su bili nenadjebivi. Ja se nisam borio, alas ja sam PvP n00b :D
Vodja mog guilda nije dosao......mamu mu.....a rekao je da ce sve isplanirati......sve nas ispalio.....
Oce neko Shiro's Sword za 8k?

a jake strategije 4 assasina na monkove dok ostali prave diverziju i nesto pokusavaju uraditi, a tu su 3 monka od kojih samo 1 choek ima iskustva ..... assassini su dobri al puknu ko najveca ciba na celu :P
ja licno znam iz pvp.....teleportuje se hex, ona tri udarca i ode mi 200-300 heltha. ja ga udarim obnovim cijeli health, criplujem ga i chiling victory, jos jedan udarac kao Piorus Assaut i on je gotov....ako ima strece promasicu criple pa cu ganjati po cijeloj mapi dok ne crkne.....a sada sam nabavio Stability tako da me ne moze ni Knock Down.....to im daje jos manje sanse :P

sto ne koristite vise D pogotovo sa onim elitnim .......... kako se zove
onaj sto skida enc svaki put kada ga napadnete nekim attack skillom
ja licno obozavam da idem sa njim u AB

bufla:
sto ne koristite vise D pogotovo sa onim elitnim .......... kako se zove
onaj sto skida enc svaki put kada ga napadnete nekim attack skillom
ja licno obozavam da idem sa njim u AB

taj elitni sto skida Enchant to je elit form od Grentha, on svakim udarcom skida 1 endchant, da ja ga koristim protiv onih dervisha sto se nabudje enchantima pa im na pocetku ne mozes nista kolika im je regeneracija i slicno, Lyssu koristim protiv warriora i u RA TA i HA, dok Dwayanu koristim protiv necrosa i mesmera ;D

Bllade:
taj elitni sto skida Enchant to je elit form od Grentha, on svakim udarcom skida 1 endchant, da ja ga koristim protiv onih dervisha sto se nabudje enchantima pa im na pocetku ne mozes nista kolika im je regeneracija i slicno, Lyssu koristim protiv warriora i u RA TA i HA, dok Dwayanu koristim protiv necrosa i mesmera ;D
ne koristis baltazar :lol:
ja koristim Lyssu kao AoE :lol: mnogo dobro kada igras sa dobrim timom
uletis u masu i samo krenes da bacas enchanrmente :lol:
joj, samo da uzmeme maticnu
e mogu da igram sa GF2 (dobro, tehnicki mogu :lol:)

Back