Guild Wars

• Začetnik teme Začetnik teme bufla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Bonus Mission pack uskoro u prodaji!

Bonus Mission Pack: Available January 28, 2008

The Guild Wars Bonus Mission Pack will go on sale for the first time at the end of this month! Starting on January 28, Guild Wars fans who did not obtain the Bonus Mission Pack during our recent promotion will be able to purchase it from the Guild Wars Online Store, the PlayNC Store, and a variety of retail partners located throughout North America and Europe.

Estimated Retail Price:
$9.99 / €8.99 / £5.99

A must-have...

cekaj..ako sam dobro razumeo..bonus misson pack moze da se kupi i ovako u prodavnicama(mislim za igrica i to) ili sta?znam da je i pre moglo da se kupi u in game store..ali jbg..nemam elektronsku karticu tako da....:(:(

Lol koje gubljenje...

Bonus Mission Pack je set misija kroz koje je igracima omoguceno da iz prve ruke saznaju sve detalje iz najvecih istorijskih dogadjaja u GW. Misije su u vidu klasicnih GW misija, ali se rade solo.
Kao nagrada za to su razna oruzja od kojih su neka najlepsa u igri...Tengu Sword...Undead Shield...Mursaat Scythe...Charr Sword...najbolja...
Kostace oko 8 ojra, iliti 8.99, sto je nekih 720 din...vredi dati....

Oni koji su igrali Prophecies su sigurno u pre-svetu videli devojcicu Gwen. Ona je najveca misterija igre. Posle Searinga, jedna misija u tom packu pokazuje sta se desilo posle.
Igraci ce moci da vode Turai Ossu u borbi protiv Palawa Jokoa, strava!

Ne znam za vas, ali ja cu pojesti prste dok ovo ne izadje! :)

Pre je BMP mogao da se dobije samo ako potrosite 34 ojra u GW in-game storu, ali to je bila samo promocija.

Citas?

Guild Wars fans who did not obtain the Bonus Mission Pack during our recent promotion will be able to purchase it from the Guild Wars Online Store, the PlayNC Store, and a variety of retail partners located throughout North America and Europe.
Sto znaci radnje.

Back