- Poruka
- 66.282
Najviše vole sirovo oljušteno seme suncokreta. Ako hoćeš da ih baš baš obraduješ. Supena kašika je dovoljna.Pozdrav.Kojom hranom mogu hraniti gugutke?
Hleb i peciva nikako (iz istog razloga iz kog i mi ne treba da ga jedemo)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Najviše vole sirovo oljušteno seme suncokreta. Ako hoćeš da ih baš baš obraduješ. Supena kašika je dovoljna.Pozdrav.Kojom hranom mogu hraniti gugutke?
nanjusili genetsku modifikovanu psenicu pa zbrisali. Nece ti vise dodju.Da im ne skodi psenica?
jeli su je tri mjeseca.nanjusili genetsku modifikovanu psenicu pa zbrisali. Nece ti vise dodju.
sad su ukapirali.jeli su je tri mjeseca.
mozdasad su ukapirali.
One su plasljivije od golubova i samo ce uzimati hranu sa bezbednog mesta.Takodje, moje su plasiljive i posle tolikog vremena. Nije mi nikada ni bila namera da ih pripitomim vec da ih hranim i uzivam u njima izdaleka.
Moje su navikle da jedu na jednom mestu. Pomerim li im samo 30cm nece da dodju. Mozda bi sa vremenom i privikle na novo mesto ali ne eksperimentisem.
Hranim ih na jednom izvrnutom buretu. Dakle na nekoj visini od oko 1m.
Istina.One su plasljivije od golubova i samo ce uzimati hranu sa bezbednog mesta.

Hoce i vrapci i senice i ne plase se jedni drugih,ali kljucnu dva tri zrna pa podignu glavu da vide da neko ne naidje.To su ptice koje se ne mogu pripitomiti.Istina.
Uvek slete prvo na jednu vislju granu, pa razgledaju i tek kada nema nikoga u blizini mi slete.
Mada ja mesam hranu...dajem im seme suncokreta i proso obicno pa dolaze redom vise vrsta ptica...i vece i manje![]()
Macke vidjeli,al evo sad vidim,dvije dodjose.Hoce i vrapci i senice i ne plase se jedni drugih,ali kljucnu dva tri zrna pa podignu glavu da vide da neko ne naidje.To su ptice koje se ne mogu pripitomiti.
Drage su mi,da gledam,najkaloricniji je suncokret. ali daj im ti od svega, psenica,kukuruz,suncokret. sta god od zitarica
Ne,divlji su.Hoce i vrapci i senice i ne plase se jedni drugih,ali kljucnu dva tri zrna pa podignu glavu da vide da neko ne naidje.To su ptice koje se ne mogu pripitomiti.
kod nas trenutno u svako doba dana 40+ pticaDrage su mi,da gledam,
sad je leto, imaju veći izborjeli su je tri mjeseca.
delom je i zbog togaMacke vidjeli,al evo sad vidim,dvije dodjose.
Macke i jesu njihovi,najveci neprijatelji.Macke vidjeli,al evo sad vidim,dvije dodjose.
Ubile su jednu.Evo dvije kumre dodjose.Macke i jesu njihovi,najveci neprijatelji.
Glad svuda.Macke i jesu njihovi,najveci neprijatelji.
divlje ptice su uvek gladne,mada izdrze mnogo.Recimo vrapci i senice se hrane musicama,koje veoma vesto hvataju,ali gugutke samo,ako im neko nesto da za jelo.Mislim da je vecinom narod postao svestan da je sve manje tih ptica i vise vode racuna o njima.Glad svuda.
Kada gugutke gutaju psenicu,tacno ko da se dave.Natrpaju valjda.divlje ptice su uvek gladne,mada izdrze mnogo.Recimo vrapci i senice se hrane musicama,koje veoma vesto hvataju,ali gugutke samo,ako im neko nesto da za jelo.Mislim da je vecinom narod postao svestan da je sve manje tih ptica i vise vode racuna o njima.
Kljucaju na brzinu i onda podignu glavu da bi videli da li hema neko u blizini.Tada ujedno i gutaju.Kada gugutke gutaju psenicu,tacno ko da se dave.Natrpaju valjda.