Gugl+

Google+ ili facebook

• Google+

• Facebook

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Neverovatno brzo napreduje ova mreza. Za jako kratak rok su skupili 10.000.000 korisnika..
Mada to i nije za cudjenje s obzirom da pricamo o google-u.

Takodje nudim pozivnice, ako nekom trebaju.

Nisam bio na Guglu, ali izjava za FB čet da je funkcionalan me je nasmejala :lol:

Ne nisam ni ja zadovoljan fb cetom ali na guglu ne moze da se cetuje uopste,ili mi se cini. Moze eli moras za se zezas deset sati. Meni nije uspelo :) mozes valjda samo sa mail kontaktima ili tako nesto ;)

285408_149025571840046_140439586031978_285782_3043574_n.jpg

Ja nisam presao na google jer nijedan moj drug nije presao. Prvo zato sto ne znaju,drugo,ono sto ce vecina reci "sta ce mi to" 90 % ima mts ili vip net a kod mene nema 3 g pa je pravo mrcvarenje i po facetu ici a kamoli zezati se sa guglom. Ja koristim oba,pa cu polako da prelazim na bolje :D

Čačkao sam malo pre neki dan, dobro mi izgleda baš.. Mislim, biraš sa kim ćeš šta da šeruješ, čak toliko da možeš i samo jednoj osobi postaviti video ili šta već.. Sviđa mi se to.. Lepo i izgleda, jedino što sam primetio je da čet nije sređen, što reče Had već, ugrađen je google talk samo, te tu imam kontakte sa istog iako mi nisu prijatelji na Google+, a oni koji su mi prijatelji nisu tu..

Ima li najava da ce google da ubaci normalan cet? To mu je po meni najveca mana. Jos to da dodaju i bice zakon ;) Mozda sad neki guglov inzenjer cita ovo sto sam napisao pa sutra prenese kolegama ideju :D

Nemam pojma, ali pošto Google Talk u startu podržava čet sa više korisnika, kao i audio i video pozive, ako se sredi samo to sa ubacivanjem kontakata biće potpuno funkcionalan..

Back