Гугл ускоро спречиће рад Адблокера

Dr.Jackson

Iskusan
Moderator
Poruka
5.448
Можда сте већ чули али Гугл када се званично објави Манифест V3 спречиће рад адблокер есктензија на свим Chromium based прегладачима! Гугл који има новац толико да се не може да избројати очигледно му није доста и сада намерно отежаће рад адблокирима. Алтернатива? Алтернатива је да пређете на Firefox или Librewolf.

Шта мислите о овоме?
 
Можда сте већ чули али Гугл када се званично објави Манифест V3 спречиће ради адблокера као до сад на свим Chromium based прегладачима! Гугл који има новац толико да се не може да избројати очигледно му није доста и сада намерно отежаће рад адблокирима. Алтернатива? Алтернатива је да пређете на Firefox или Librewolf.

Шта мислите о овоме?
trenutno koristim brave browser
imam instaliran i librewolf

mada ne sumnjam da će i tome vremenom dohakovati
 
Koristim Operu. Ako treba koristicu i najgori browser samo da nemam reklama. :D

Opera је Chromium. Имаће адблокер али неће да буде толико моћан као раније. Ако буде као Avast Secure Browser када је променио адблокер са неким Ш категорије рецимо да нећете имати 90% реклама али видећете бар једну на на YouTube-у.
 
Opera је Chromium. Имаће адблокер али неће да буде толико моћан као раније. Ако буде као Avast Secure Browser када је променио адблокер са неким Ш категорије рецимо да нећете имати рекламе али видећете бар једну на на YouTube-у.
Koristicu sta god, kao sto rekoh. Nece mene reklame pobediti.
 
Nije vam potreban ni root a ni aplikacija.
Samo podesite DNS server i reklame nestaju na telefonu.

Screenshot_20220927-080129~2.png
 

Back
Top