Gugl predviđa revoluciju biljne ishrane!

Anenaon

Primećen član
Poruka
555
Biljna ishrana će u narednom periodu zameniti unošenje mesa! :klap:

Po predviđanju rečima Erik Šmidta, direktora kompanije Alfabet, biljna ishrana će postati jedan od vodećih trendova u svetu tehnološkog industijskog razvoja u predstojećem periodu. U nastavku navodi da ne samo da će biljna hrana ne samo zameniti meso, već će i podstaći mnoge kompanije da krenu sa proizvodnjom sitnetičke hrane na bazi biljaka koja će sadržati sve neophodne hranljive sastojke.

Izvor: http://www.idausa.org/google-predicts-plant-based-revolution/

Biljna ishrana će u narednom periodu zameniti unošenje mesa! :klap:

Po predviđanju rečima Erik Šmidta, direktora kompanije Alfabet, biljna ishrana će postati jedan od vodećih trendova u svetu tehnološkog industijskog razvoja u predstojećem periodu. U nastavku navodi da ne samo da će biljna hrana ne samo zameniti meso, već će i podstaći mnoge kompanije da krenu sa proizvodnjom sitnetičke hrane na bazi biljaka koja će sadržati sve neophodne hranljive sastojke.

Izvor: http://www.idausa.org/google-predicts-plant-based-revolution/

Ura, zivele biljke. Ali, na proizvodima koji su za vegane svaki ozbiljan proizvodjac hrane stavlja upozorenje da proizvod nije namenjen ljudima koji imaju problema sa debelim crevom.:klap:

Mislim da ljudi koji imaju problema sa debelim crevom prvenstveno ne bi smeli da jedu meso, a potom i ostalo. Ispravi me ako grešim.

Procitaj ambalaze veganskih proizvoda, ali samo ozbiljnih proizvodjaca poput onih iz SAD-a i videces sta pise.
Uverio sam se u to kada sam video zenu koja je ceo zivot jela iz zdrave hrane i na kraju dobila rak debelog creva i to metastazirani.

- - - - - - - - - -

Inace, moj stav je da ishrana treba da bude vecim delom biljna, ali ne i cela da bude biljnog porekla.

Procitaj ambalaze veganskih proizvoda, ali samo ozbiljnih proizvodjaca poput onih iz SAD-a i videces sta pise.
Uverio sam se u to kada sam video zenu koja je ceo zivot jela iz zdrave hrane i na kraju dobila rak debelog creva i to metastazirani.

- - - - - - - - - -

Inace, moj stav je da ishrana treba da bude vecim delom biljna, ali ne i cela da bude biljnog porekla.

Ima sasvim dovoljno istraživanja o tome, da ne ponavljamo podatke ovde.
Evo jednog: http://www.health.harvard.edu/blog/vegetarian-diet-linked-to-lower-colon-cancer-risk-201503117785

Siguran sam da je i tako nešto moguće (uzroci mogu biti razni-genetski, ishrana, način života i navike, dijabetes), ali je verovatnoća za to daleko manja ukoliko je neko na biljnoj dijeti. Kada je u pitanju ishrana, na pojavu raka debelog creva najviše utiče nedovoljan unos biljnih vlakana ili povećan unos masnoća.

Ne predviđa Google ništa. Širiš dezinformacije. To je onaj degenerik Erik Šmit koji već 20 godina ***** o tehnologiji i napretku. Izigrava budalu čovek. :hahaha: Google se ovde koristi samo kao referenca da se privuče pažnja.

macgpic-1442320176-29769514525459-op.jpg

Не секирај се ти за моје моћи перцепције. Проверио сам све изворе и Google ништа не ради у овој причи осим што изиграва сисату голу жену да привуче пажњу.

Ерик Шмит одавно није CEO za Google. Dakle, tema bi trebalo da se zove

''Erik Šmit je sanjao promene u ishrani kod ljudske populacije''

Ova fotografija mu je pre jedno 10-15 godina

Chairman-Predicts_B.jpg

Lik izgleda ovako sada :

Omatorio

I vozi ovo

Vehicle-Prototype-Image-Banner-Cropped-600px.jpg

A izgledao je ovako

photo1.jpg

---------

295b892c1101e6eef97704cdc5831c02.jpg
:super::klap: :bye::bye:

Zaista ne bih da se bavim podrugljivim komentarima, neka administrator to reši.
Da li ovaj gospodin u pravu ili ne, videćemo u skorijem roku. Ono što znam je da to što je navelo itekako ima smisla. 3d štampanje i virtuelna realnost su sve sem izmišljotina, nema potrebe da produbljujemo diskusiju. Svako ko ume da koristi internet može naći informacije u vezi sa pomenutim. Ovu vest sam objavio sa namerom da obavestim one koje tako nešto zanima.

Baš imaš problem sa rezimiranjem.

''Gospodin'' haha!

Probaću ponovo - Čovek je rekao da možda postoji način da se pravi veštačko meso od povrća i da je to za njega sjajna ideja. Neko je to čuo i onda se objavila vest ''Google pravi veštačku hranu'' što, naravno, veze sa mozgom nema.

Ne budi zadrt, sledeći put proveri informacije. A i ako nećeš, baš me briga. :mrgreen:

jel kaze gugl nesto o tome koliko ljudi nema sta da jede...?
mislim da je to mnogo vaznije pitanje.

Vrlo zanimljivo pitanje! Da li znaš koji je trenutno najveći uzrok gladi u svetu?

- - - - - - - - - -

Baš imaš problem sa rezimiranjem.

''Gospodin'' haha!

Probaću ponovo - Čovek je rekao da možda postoji način da se pravi veštačko meso od povrća i da je to za njega sjajna ideja. Neko je to čuo i onda se objavila vest ''Google pravi veštačku hranu'' što, naravno, veze sa mozgom nema.

Ne budi zadrt, sledeći put proveri informacije. A i ako nećeš, baš me briga. :mrgreen:

Proverio sam sve informacije pre objave, u suprotnom ne bih ni pisao. Ali hvala.

Back