GUCA VS EXIT.........

Bereck:
GUČA!!!!!!!!!!!!!!! Kitovi tu ste prvaci svijeta i tu svi mogu da hodaju na glavi nemru vam niš.To niko nemre preslikat kak ti svoje,tu vam skidam kapu.A ova druga zavrzlama kaj ovi pazdrkani nore na Petrovaradinu,znate kaj to vam je onak kak ti kravi sedlo da metneš.
I nikak mi ni jasno zakaj se vi sramite Guče.....Pazite truba,klopa,cuga....pa gdje to ima da budeš tjedan dana blesav i da ti je sve ravno....To se sa Petrovaradinom nemre poredit..
Zato furajte Guču i obvezatno je patentirajte.

Svaka čast. Jes da si Hrvat, al moram da se složim sa tobom.
Verujte mi da ovako razmišljaju svi stranci koji dolaze u Guču. I zato su me oduvek nervirale teorije tipa - Guča je fašističko-nacionalističko-šovinističko-nacističko sranje. Bereck, prošle godine sam sreo dosta Hrvata u Guči i niko im ništo nažao nije uradio. Boli ljude patka - cepaju pivce u trubače. I tu možete da vidite i ljaksea i pankera kako piju zajedno, i Ustašu i Četnika, i Švabu i Rusa.

Samo da mladi Englezi ne cuju za ovo,jbt to treba videti koliko piju i kako se izbezume posle toga.Irci su recimo OK,ruse nisam video u "akciji",ovi ostali evropljani(nemci,holandjani,italijani...) su ipak "pristojni'.Ali Englezi...pa balkanci su sa sve propratnom ikonografijom gospoda za njih u pijanom stanju.Bar takva iskustva imam iz Grcke i Turske sa njima 8-)

Mae:
Pa ja sve i čekam te kontre, ne valja bez njih!!! ;) :lol:

Pa ja volim etno muziku! a što, da neću možda Mensona da slušam???
to i kazem
meni je menson po grozoti u rangu slavice cukteras :D :D :D

(strashno kako sam od docimera i docimerki popamtio sve grand nakaze i njihova remek dela. fuj! uzas!)
a volim i ja etno
ne samo nash vec i shire
a starogradsku prosto obozavam

Pa i šire i šire!!! ;)

E, ali ja sam bila jednom na Mansonovom koncertu (pu, pu, pu,...qu,quu! :) ), doduše 15-ak minuta ali samo zbog jednog prizora! Ispred ulaza u koncert halu se skupila omladina neke verske zajednice i, sa zapaljenim svećama, molila za spas onih unutra! :lol: E to je spektakl! :lol:

Zex:
Aaa, ne, ne, ne, ne, ne dečko..
Upravo to svrstavanje nas yebe pa rastura... Vidim da ti sebe svrstavaš u "naprednu" Srbiju, ali NEEEEEEE, nije to rešenje! Sve me to podseća na '45. godinu i one komesare, brrr... Sad ćemo mi da istrebimo sve kulake, ispraćemo im mozak, ubedićemo ih da je komunizam jedini pravi oblik "života" - tako su govorili, pa su napravili pakao od Srbije. NE MOŽE samo jedna strana da bude u pravu! NE MOŽE i tačka.
Ponavljam, drop dead i jedni i drugi (nek idu malo svi u Honduras) i ovde biće više mesta za nas...

pa ko kaze da je samo jedna strana uvek u pravu.
evo, (kad se vec vracamo u istoriju) ja tvrdim da nisu samo jevreji, poljaci, chesi... uopshte antinazzi strana, bili u pravu.
hitler je bio velikim delom u pravu ;)

(kako smo samo neiskljuchivi kad nam odgovara, u drugim sluchajevima... :twisted: )

Back