misko12345
Početnik
- Poruka
- 2
Musko sam imam 18 god. i nevin sam,takodje i moja devojka 18 god. nevina.Zanima me da li prvi put tokom skidanje nevinosti da koristim kondom ili ne?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Musko sam imam 18 god. i nevin sam,takodje i moja devojka 18 god. nevina.Zanima me da li prvi put tokom skidanje nevinosti da koristim kondom ili ne?
ijao sweetMusko sam imam 18 god. i nevin sam,takodje i moja devojka 18 god. nevina.Zanima me da li prvi put tokom skidanje nevinosti da koristim kondom ili ne?
Ако умеш да се исконтролишеш па да га извадиш на време не треба вам кондом. Полне болести вероватно немате.
hahah, da, tinejdžer koji nikad nije gurnuo i samokontrolaPa taj će ta prska šesnes' puta dok se malo ne olabavi za duže radnje xD
A i bolja varijanta je svakako da ona rokne pilule.
hahah, da, tinejdžer koji nikad nije gurnuo i samokontrolaPa taj će ta prska šesnes' puta dok se malo ne olabavi za duže radnje xD
Ni slučajno, što bi se trovala hormonima ako ne mora.
Koristite kondom, ali kupite i neki lubrikant.
Zanima me da li prvi put tokom skidanje nevinosti da koristim kondom ili ne?
Moras se igrati sa njenom mindzom barem minut dva da bi dobro ovlazila inace ce to biti katastrofa i obavezno kondom.
ok, možda ne odmah, al dugoročno ja to vidim kao bolje rešenje. Jer, kako sam skontao, promene se dese samo u početku, posle sve ide svojim tokom. A svakako je bolja zabava bez kondoma
I šta će im lubrikant, pa nisu oni starci od sedamdes' godina da ne mogu da luče tečnost. Kod mene 10 sati konstantna erekcija, dehidriram ko mrtvac al teče konstantno, sve fino i nauljeno![]()
ne mora da se igra, moze direkt da uleti i da cepa
sad zavisi da l ce se to njoj svideti
Ahaha nema potrebe,prvi sex je stvar za pamcenje,ne biste trebali dozvoliti da vam kondom unisti dozivljaj![]()
Ahaha nema potrebe,prvi sex je stvar za pamcenje,ne biste trebali dozvoliti da vam kondom unisti dozivljaj![]()
Ni slučajno, što bi se trovala hormonima ako ne mora.
Koristite kondom, ali kupite i neki lubrikant.
OD KOJIH PARA
durex play i paket kondoma košta
plus 1000 RSD
pa nije ni čudo što smo tu gde jesmo
gubljenje nevinosti za osam i po evra
Pa tolko u ruminiji košta i BEZ zaštite
Za tebe su romed kondomi![]()