Gubljenje nevinosti

Ако умеш да се исконтролишеш па да га извадиш на време не треба вам кондом. Полне болести вероватно немате.

hahah, da, tinejdžer koji nikad nije gurnuo i samokontrola :lol: Pa taj će ta prska šesnes' puta dok se malo ne olabavi za duže radnje xD
A i bolja varijanta je svakako da ona rokne pilule.

Ni slučajno, što bi se trovala hormonima ako ne mora.

Koristite kondom, ali kupite i neki lubrikant.

ok, možda ne odmah, al dugoročno ja to vidim kao bolje rešenje. Jer, kako sam skontao, promene se dese samo u početku, posle sve ide svojim tokom. A svakako je bolja zabava bez kondoma :lol:
I šta će im lubrikant, pa nisu oni starci od sedamdes' godina da ne mogu da luče tečnost. Kod mene 10 sati konstantna erekcija, dehidriram ko mrtvac al teče konstantno, sve fino i nauljeno :D

Zanima me da li prvi put tokom skidanje nevinosti da koristim kondom ili ne?

nemoj nikad kondom da koristis, nego coil u pic.ku i cepaj

- - - - - - - - - -

Moras se igrati sa njenom mindzom barem minut dva da bi dobro ovlazila inace ce to biti katastrofa i obavezno kondom.

ne mora da se igra, moze direkt da uleti i da cepa
sad zavisi da l ce se to njoj svideti

- - - - - - - - - -

A i bolja varijanta je svakako da ona rokne pilule.

od pilula moze da je zaboli glava i onda nista od seksa
najgore od svega, od pilula ponekad, kod nekih cura, moze da se usmrdi pic.ka i onda opet nista od seksa

ok, možda ne odmah, al dugoročno ja to vidim kao bolje rešenje. Jer, kako sam skontao, promene se dese samo u početku, posle sve ide svojim tokom. A svakako je bolja zabava bez kondoma :lol:
I šta će im lubrikant, pa nisu oni starci od sedamdes' godina da ne mogu da luče tečnost. Kod mene 10 sati konstantna erekcija, dehidriram ko mrtvac al teče konstantno, sve fino i nauljeno :D

ja sam protiv pilula, jer kao sto rekoh nije neophodno trovati se hormonima sa 18 godina, a imaj bezbroj nus-efekata... a znam da nijedna od mojih drugarica koje su ih pile (naravno, ne na svoju ruku vec posle preporuke lekara) nije nastavila.
sto se lubrikanta tice - zaboravljas cinjenicu da im je prvi put :P rekla sam prvenstveno zbog devojke, da bi to sve lakse islo, obzirom da im je oboma prvi put.

Back