Gubljenje nevinosti

Nekako je glupo izgubiti nevinost sa nekim ko ti ne znaci nista,koga ne poznajes dovoljno,ko ce sutra da zaboravi tvoje ime.Glupo je raditi 'to' iz ciste znatizelje,i zbog toga sto je to neko tamo uradio.Ali to je naprimer moj pogled na svet.Ja sam eto izgubila nevinost sa nekim kkoga sam mnogo volela.Neke devojke na to gledaju kao na nesto sto treba da odrade sa nekim za koga se nevce vezati,da ne bi posle patile.......jer prvi,ako je bio i voljen ostaje duboko u srcu.
Ali po meni najvaznija je ljubav i sam sex bude bolji sa nekim koga volis.

Ja sam bas slusala skoro jednu pricu sl ovoj. Keva je nasla sinu u telefonu poruke devojcica koje bi htele da spavaju s njim (jedna valjda odredjena.....a mozda ih je bilo i vise ne znma ). I nastala opsta panika.....klinac ide u osnovnu skolu 7/8 razred. Mislim sta reci....ja ne bih volela da moje dete izgubi nevinost u 13 ili ne daj boze manje.....verovatno bi joj kosti polomila.......ali ako roditelji vec svoju decu edukuju o sexu i govore im sve i svasta (tako reci ne vaspitavaju ih) pa nek tako i bude. Musko i treba da ima iskustvo vece....ali opet ne bih volela da moj sin po'ebe pola osnovne skole do 8 razreda. Nemam pojma!

Tuzni_patak:
Pred smrt svaka shvati da delom voli onog sa kojim je izgubila nevinost...
.....možda lažem , ne možete mi ništa.....

Е, можда пред смрт.....ал сумњам!
Од онда се појавило толико битнијих и значајних од тог....тако да сумњам да ћу се баш њега сетити......

Maslachak:
...zakonom je zabranjeno detetu chitati poshtu, a mislim da je zabranjeno i preturati po detetovom mobilnom telefonu.... unicef.

Ma samo samarcino pa da vidis..... :lol:

Inace cuo sam pricu o zeni od 30ak godina koja se dopisuje sa klincom od 7 :D:D i keva od tog klinca mu procitala poruke, a ova riba pise kako ga voli, i da jedva ceka da se opet vide i da rade ono (znas ti sta) hahahah bas tako je napisala, znas ti sta.... :)

Dobro de to je ekstrem....

Ali ja sam vec u 8 razredu hteo da ***** i za malo da uspem ali nisam znao kako da se postavim...:(

E eeeee gde bi mi bio kraj....

A onda kada sam tu priliku propustio..... Nacekao sam se preko 5 godina...

Japanka:
Zanima me vase misljenje o tome da sve cesce cujem kako devojcice 13,14 godina gube nevinost jer ih zanima,sve drugarice su to probale i tako..A opet nasuprot tome znam devojke 21,22 godine koje nisu izgubile nevinost jer misle da prvi put treba da bude iz velike ljubavi.....Pa sta vi mislite o tome?

Ne zna se sta je gluplje i gore

Maslachak:
...zakonom je zabranjeno detetu chitati poshtu, a mislim da je zabranjeno i preturati po detetovom mobilnom telefonu.... unicef.

slazem se......ja mu ne bi ni kupila mobilni...ne znam sta ce detetu od 12 godina mobilni kad ih vidim kako se bacakaju s njima po ulici najezim se. Ali sve je pitanje vaspitanja.

Back