Gubljenje nevinosti sa kombinacijom

Nevenaa_

Zainteresovan član
Poruka
137
Pozdrav, imam 18 godina i vec neko vreme sam sa jednim deckom u kombinaciji, zaljubljena sam u njega pa sam pristala na to, nadajuci se potajno da ce to prerasti u vezu. Mi inace kad se vidimo radimo sve i svasta, ali on me vec neko vreme nagovara da izgubim nevinost sa njim, i ja bih to zelela isto, ali jedino sto me sprecava jeste to sto on kada me vidi na ulici ili bilo gde ponasa se kao da se ne poznajemo i vidjamo se na mestima gde nema nikoga, dok kad smo zajedno je sasvim druga osoba, romantican je i sve to, ali ipak ne znam sta da radim. Unapred hvala svima na odgovorima ! :-)

Pozdrav, imam 18 godina i vec neko vreme sam sa jednim deckom u kombinaciji, zaljubljena sam u njega pa sam pristala na to, nadajuci se potajno da ce to prerasti u vezu. Mi inace kad se vidimo radimo sve i svasta, ali on me vec neko vreme nagovara da izgubim nevinost sa njim, i ja bih to zelela isto, ali jedino sto me sprecava jeste to sto on kada me vidi na ulici ili bilo gde ponasa se kao da se ne poznajemo i vidjamo se na mestima gde nema nikoga, dok kad smo zajedno je sasvim druga osoba, romantican je i sve to, ali ipak ne znam sta da radim. Unapred hvala svima na odgovorima ! :-)

Pa ako ste zvanicno niste u vezi, tj ako ste samo u kombinaciji, on ni nema neku moralnu obavezu da se ponasa romanticno prema tebi kad ste na ulici ili u javnosti. A posto je i tebi u interesu da ti bude lepo, i ako ti se sviđa kao što kažeš, moj savet ti je da ne oklevaš i uradis to bez razmisljanja. Nemoj mnogo da filozofiraš oko gubljenja nevinosti, jer je to najobičnija stvar. Nema tu neke filozofije

Pa ako ste zvanicno niste u vezi, tj ako ste samo u kombinaciji, on ni nema neku moralnu obavezu da se ponasa romanticno prema tebi kad ste na ulici ili u javnosti. A posto je i tebi u interesu da ti bude lepo, i ako ti se sviđa kao što kažeš, moj savet ti je da ne oklevaš i uradis to bez razmisljanja. Nemoj mnogo da filozofiraš oko gubljenja nevinosti, jer je to najobičnija stvar. Nema tu neke filozofije

Nacrtaj veliku, veliku šumu i izgubi se u njoj, bolje je i za tebe i za nas.

Jednostavno i prosto nemoj to da uradiš sa njim. Ako se tako ponaša jasno je da mu nije stalo, a to treba da se desi sa nekim koga voliš i za koga znaš i osećaš da voli tebe.
Verovatnoća da se osećaš jadno i bedno posle toga ti je gotovo zagarantovana. Čim postavljaš ovakvo pitanje nisi očigledno debil kome je cilj da to otkači, taj prvi put, reda radi.

Poslednja izmena:
Nismo zvanicno u vezi jer on ne pokazuje interesovanje za to, verovatno da me ne smatra dovoljno dobrom da bih mu bila devojka, ili sta je vec u pitanju. I malo mi je ponizavajuce to njegovo ponasanje pa makar zasluzujem da me pozdravi na ulici kad me vidi, ali okej hvala tii :-)

Pa nije mi bas u interesu da se puknem kako ti kazes jer to mogu da uradim u svakom trenutku, i bez njega :P Jer retko koji muskarac bi odbio takvu ponudu. Samo mi nije jasno ovo njegovo ponasanje, pa sam se nadala da cete se vi kao muskarci bolje izjasniti :-) Ili devojke iz iskustva, kako god

Samo sam čekao ove lažne moraliste i kvazi konzervativce koji su nevinost izugbili prve bračne noći sa prelepom i pametnom ženom, koja je takođe sa njima izgubila nevinost te noći. Kako divno i romantično, evo idem da *erem.

Ne brate, treba se *ebati čim ti je ćeif, sa bilo kime... Što da držiš do sebe, prepusti se moralu nemoralnog društva, prilagođavaj se, što biti poseban kad se možeš pridružiti masi, samo udri e...

Samo sam čekao ove lažne moraliste i kvazi konzervativce koji su nevinost izugbili prve bračne noći sa prelepom i pametnom ženom, koja je takođe sa njima izgubila nevinost te noći. Kako divno i romantično, evo idem da *erem.

Nije to lažni moral već prosta i jednostavna činjenica zašto bi bilo koji tupan koji naidje a koga zabole za nju bio taj sa kim će da ima seks i to prvi put?
Niko joj ovde nije napisao da čeka udadbu za princa na belom konju, već seks može da ima i sa nekim kome je draga, kome je stalo do nje i ko nije bubuljičavi klinja koji samo gleda kome će da ga zabode. Očigledno nije dovoljno dobra da joj se javi na ulici ali jeste da je y...
Lepo su joj ljudi napisali i slažem se svakim od tih postova. Ako ima mozga i ona će. :)

Ne brate, treba se *ebati čim ti je ćeif, sa bilo kime... Što da držiš do sebe, prepusti se moralu nemoralnog društva, prilagođavaj se, što biti poseban kad se možeš pridružiti masi, samo udri e...

‚Hm, moral. Zašto seks dovoditi u vezu sa moralom? Zašto se uzdržavati od prirodnih potreba i dovoditi sebe u iskušenje, samo zarad poštovanja nekih moralnih pravila ili verskih ubeđenja. Ne kažem da deca od 14 godina treba da se kecaju, ali devojka od 18 je već druga priča. Punoletna je i dovoljno je psiho-fizički zrela da je svesna šta radi. A što se tiče ovog pridruživanja nemoralnoj masi, to je stara demagogija prosečnog ultra nacionaliste koji se satro pridrzava nekakvih pravila i vezan je nekim pravilima morala koja nikako ne sme da prekrši. Ne kažem da ne postoje neke moralne granice, al' ta ograničenja ne bih pronalazio u seksu nego u nekim drugim segmentima. Seks je individualna stvar gde svako treba da deluje u skladu sa svojim nahođenjima i *ebe se sa kim misli da treba da se *ebe.

Nije to lažni moral već prosta i jednostavna činjenica zašto bi bilo koji tupan koji naidje a koga zabole za nju bio taj sa kim će da ima seks i to prvi put?
Niko joj ovde nije napisao da čeka udadbu za princa na belom konju, već seks može da ima i sa nekim kome je draga, kome je stalo do nje i ko nije bubuljičavi klinja koji samo gleda kome će da ga zabode. Očigledno nije dovoljno dobra da joj se javi na ulici ali jeste da je y...
Lepo su joj ljudi napisali i slažem se svakim od tih postova. Ako ima mozga i ona će. :)

Da u pravu si. Svesna sam cinjenice da njemu nije stalo do mene, pogotovo nakon nekih misljenja. A pre njega sam imala poprilicno dosta veza pa moguce i moja proslost da mu smeta. Jer jednom mi je rekao: Je l' ovo radis sa svakim? I da, izgubila bih sa njim nevinost samo u slucaju da znam da ce njemu to nesto znaciti i da ce razviti bar neka osecanja prema meni.

ne ,vezala bi sebe za njega .

u smislu da ces mu biti mesto gde ce doci da se prazni a ti ces ga cekati nadajuci se da ce se nesto desiti pa ce te zavoleti.

ali nece .

Jaoj, pa nisi svestan koliko si u pravu. :-( I sada kad se vidimo imamo oralni sex i razne igrice, cak mi je predlagao i analno ako zelim da sacuvam nevinost, ali nisam pristala na to, jer ipak smatram da ne zasluzuje i vidim da nisam pogresila. :-)

ne ,vezala bi sebe za njega .

u smislu da ces mu biti mesto gde ce doci da se prazni a ti ces ga cekati nadajuci se da ce se nesto desiti pa ce te zavoleti.

ali nece .

Ali zašto bi seks dovodili u striknu vezu sa ljubavlju? Možda postoji neki kompromis između duge veze i puke kombinacije..nešto tipa "prijatelji sa povlasticama". Isprazni se ona na njemu, isprazni se on na njoj,lepo njoj lepo njemu. Koliko je iskoristio on nju toliko i ona njega, mada ne vidim zašto bi se to uopste gledalo kao iskorištavanje, al ajd.

Cudno se ponasa..
da nije u nekoj ozbiljnoj vezi vec,a vamo bi da te kresne prvi ?

Back