Guantanamo zatvoren

Kaave je sve zlocince okupio oko sebe ovaj crnac marioneta nazovi novi americki predsednik govori da i on nije bas neka cvjecka,Bajden ,Hilari Klinton zena poznatog ratnog zlocinca i kasapina Bila Klintona ,pa vidim da je imenovao onog zlocinca Ricarda Holburka za izaslanika za Avganistan ,sve zlocinac do zlocinca tesko dobro moze biti

A pazite vi koji je to mizeran način razmišljanja !!! I još naši ispadaju tikve što neće da se guraju u du*e Obami ! z:D

Pa šta treba sad da rade, da mu ližu du*e ili ja*ca samo zato što je on nova marioneta u rukama američkih i jevrejskih bankarstih i drugih finansijskih korporacija i lobista ? Jel treba sad da odu u Ovalnu sobu i da mu se natrte ko što bi se ti natrtio onom direktoru ? z:D

Pa čoveče Srbija treba da gleda svoje interese i da se bori za njih a ne da mu se ulizuje zato što je ulizivanje uvek kontraproduktivno i nije u skladu sa našim interesima !

Pod "ulizivanjem" mislim "što bolji spoljni saveznik SAD-a".

Da je kontraproduktivno, nije, već će Srbija sasvim verovatno zbog svojih političkih lidera protraćiti i ovu šansu, i svi će čekati još 10 godina, dok Srbija "može da izađe iz izolacije".

Savezništvo sa Obamom, koji i sam ima saradnike Srbe i za razliku od svog prethodnika, koji je samom onog srpskog episkopa poznavao, i to jedva, dosta bolje, a i razume razne stvari.

Samo da navedem Rumuniju kao dobar primer države koja je od nenormalnog ulizivanja (ovde i bukvalno) Americi, imala znatne koristi i ima.

Savezništvo sa Obamom, koji i sam ima saradnike Srbe i za razliku od svog prethodnika, koji je samom onog srpskog episkopa poznavao, i to jedva, dosta bolje, a i razume razne stvari.

Zabole i Roda Blagojevica ( koji budi uzgred receno nista nije uradio za Srbe , poznat je kao jedini demokrata koji je podrzavao Busove planove za Irak ) i Emanuela , masonskog idiota za Srbiju .

Pod "ulizivanjem" mislim "što bolji spoljni saveznik SAD-a".

Da je kontraproduktivno, nije, već će Srbija sasvim verovatno zbog svojih političkih lidera protraćiti i ovu šansu, i svi će čekati još 10 godina, dok Srbija "može da izađe iz izolacije".

Samo da navedem Rumuniju kao dobar primer države koja je od nenormalnog ulizivanja (ovde i bukvalno) Americi, imala znatne koristi i ima.

Tim ulizivanjem koje ti tražiš možeš da postaneš samo što bolji (s)polni "saveznik" SAD-a tj. Obame i to tako što će on da bude gore a ti dole i što će da te veže za radijator ili krevet. z:mrgreen:

Ulizivanjem možeš da postaneš samo poltron i marioneta a nikako saveznik ili saradnik. Saradnik se postaje ravnopravnim odnosom i partnerstvom a ne ulizivanjem.

I zašto bi se mi ulizivali Obami kad to nije u nacionalnom interesu Srbije i kad nam ulizivanje uopšte nije u interesnoj sferi ?

Back