GTA Serijal

koji vam je omiljeni deo

• GTA IV

• GTA San Andreas

• GTA Vice City

• GTA III

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Verovatno vam je svima poznato da se ardi na novom nastavku GTA-GTA 5. koliko sam ja saznao,izaci ce polovinom sledece godine a likovi ce biti iz gta 4 i san andreasa. Ako neko ima jos neku korisnu informaciju....:rtfm: :ok::ok:

Nisam uspeo da nadje, koji ce zahtevi biti :dash:

Samo izbacuju nove verzije a pre im je trebalo po 3 godine da izbace verzije igrica ali igleda da će ...GTA V... imati poboljšanu grafiku i nove misije.

Šta reći...

Pa i red je da bude poboljsana,mora se ici unapred. Samo,niko ne zna zahteve. KO zna sta ce trebati da bi se ovo igralo.

Pa i nije bas cesto,3 god je proslo od iv. Ne znam koliko je trebalo da izbace SA posle VC :)

Pa i red je da bude poboljsana,mora se ici unapred. Samo,niko ne zna zahteve. KO zna sta ce trebati da bi se ovo igralo.

Pa i nije bas cesto,3 god je proslo od iv. Ne znam koliko je trebalo da izbace SA posle VC :)

Ma nisam mislio na GTA nego inače na igrice od 2-3 godine im treba da izbace novu verziju neke igrice, uvek je tako.

@north: znam, pogledao sam trejler, baš je kul

Na koga mislis?

Meni se sa ovog videa cini da ce ovo da bude najbolji deo ;) I ne znam da li mi se cini ali rokstar ima problema sa pravljejnem ljudi,previse su mi vestacki. Voleo bih da se varam :)

Ma ovaj deo videa gde je ovaj lik obučen u džemper, zaboravih mu ime, uglavnom kao pokušao je da bude dobar čovek, da ima ženu i decu al ponovo kao kriminalac, tako nešto mi se učini...

Back