GTA Serijal

koji vam je omiljeni deo

• GTA IV

• GTA San Andreas

• GTA Vice City

• GTA III

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Adrenaline effects munasef
Aggressive traffic ylteicz
All cars have nitrous speedfreak
Always 00:00 or 12:00 xjvsnaj
Always 21:00 ofviac
Armor, health, and money hesoyam
Beach party theme cikgcgx
Beater traffic bgkgtjh
Black traffic iowdlac
Bounty on your head bagowpg
Carnival theme crazytown
Cars fly away bsxsggc
City in chaos iojufzn
CJ jumps higher kangaroo
Cloudy weather alnsfmzo
Commit suicide szcmawo
Deadly vehicle jcnruad
Destroy all cars cpktnwt
Fast motion speeditup
Flying boats flyingfish
Flying cars ripazha
Foggy weather cfvfgmj
Gangs and workers mroemzh
Gangs only bifbuzz
Hitman level in all weapons professionalkiller
Infinite ammunition fullclip
Infinite health baguvix
Invisible cars xicwmd
Kinky theme bekknqv
Lower wanted levell asnaeb
Manual weapon control in cars ouiqdmw
Massive BMX bunny hops cjphonehome
Maximum fat btcdbcb
Maximum lung capacity cvwkxam
Maximum muscle buffmeup
Maximum respect worshipme
Maximum sex appeal helloladies
Maximum vehicle skills naturaltalent
No fat or muscle kvgyzqk
No hunger aeduwnv
Pedestrians are Elvis bluesuedeshoes
Pedestrians attack with guns bgluawml
Pedestrians have weapons foooxft
Pedestrians riot ajlojyqy
Perfect handling pggomoy
Pink traffic llqpfbn
Raise wanted level osrblhh
Recruit anyone into gang with guns sjmahpe
Recruit anyone into gang with rocket
launcher zsoxfsq
Reduced traffic ghosttown
Rural theme bmtpwhr
Rural traffic fvtmnbz
Sandstorm weather cwjxuoc
Six star wanted level bringiton
Slow motion slowitdown
Spawn Bloodring Banger cqzijmb
Spawn Caddy rzhsuew
Spawn Dozer eegcyxt
Spawn Hunter ohdude
Spawn Hydra jumpjet
Spawn Jetpack rocketman
Spawn Monster monstermash
Spawn Parachute aiypwzqp
Spawn Quad akjjyglc
Spawn Racecar pdnejoh
Spawn Racecar vpjtqwv
Spawn Rancher jqntdmh
Spawn Rhino aiwprton
Spawn Romero aqtbcodx
Spawn Stretch celebritystatus
Spawn Stunt Plane urkqsrk
Spawn Tanker amomhrer
Spawn Trashmaster truegrime
Spawn Vortex kgggdkp
Speed up time ysohnul
Sports car traffic gusnhde
Rainy weather auifrvqs
Stormy weather mghxyrm
Sunny weather afzllqll
Super punches iavenjq
Taxi missions completed vkypqcf
Traffic lights remain green zeiivg
Very sunny weather icikpyh
Wanted level never increases aezakmi
Weapons (tier 1) lxgiwyl
Weapons (tier 2) kjkszpj
Weapons (tier 3) uzumymw
Yakuza theme ninjatown

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

to su misije samo za lovu, nemaju veze sa pricom mada je veoma zanimljivo kada se pripremas da obijes onu kockarnicu... Tu ribu moras da izvedes nekoliko puta...pre toga je zadovoljis.... ali brate pomuci se malo pa skontaj sam sve ti pise sta treba da radis

Brate pa ti guras lepo sa igricom... ja sam je presao sa malo vise od 70% i od tada je nisam palio ali planiram da doguram bar do 95%... Kad se samo setim kako sam se rasturao po 8-9 sati dnevno...ustanem...igram...jedem...igram...igram....igram...igram...igram...jedem...pa kad svane vidim da sam preterao i onda spavanje pa opet... ponekad izadjem i napolje da dodjem sebi...kasnije sam se opametio pa sam smanjio na 5-6 sati dnevno... E, a jel' zna ko foru sa onim foto aparatom, sta se radi sa njim kada se zavrse misije... pisalo mi je da mogu da mogu da fotografisem ljude u drugom gradu, ali neznam koje...

Ma znam to, nego ima fora slicna kao sa onim kombijem za pljacku kuca, kad zavrsis misiju on ti kaze da mozes da ga koristis kasnije... samo ga treba pronaci, e , tako i sa aparatom, pise da slikam neke ljude ili nesto samo ih treba pronaci... e jesam ga objasnio...

Ma znam to, nego ima fora slicna kao sa onim kombijem za pljacku kuca, kad zavrsis misiju on ti kaze da mozes da ga koristis kasnije... samo ga treba pronaci, e , tako i sa aparatom, pise da slikam neke ljude ili nesto... samo ih treba pronaci...

Ma znam to, nego ima fora slicna kao sa onim kombijem za pljacku kuca, kad zavrsis misiju on ti kaze da mozes da ga koristis kasnije... samo ga treba pronaci, e , tako i sa aparatom, pise da slikam neke ljude ili nesto... samo ih treba pronaci...i da treba da slikam u drugom gradu...

Ljudi ja sam zaludjen ovom igrom...GTA III sam igrao na soniju, pa sam ga presao na PC-u, GTA Vice City sam prelazio tri puta, taman predjem nesto kad neki debil u igraonici kopira preko mog...ovaj deo je fenomenalan, bas zbog ispravljenih gresaka, a ubaceno je i dosta razlicitih mogucnosti da menjas lik po tvom izboru( odeca, bildovanje, ucenje novih poteza, frizure, tatoo) ma igrica je odlicna i specificna na svoj nacin... pokusacu da predjem 100%... onako na tenane, necu da zurim.

Boki DX-11:
Predjoh i ja GTA, samo se ne secam nikakve pljacke onog kazina!!! Jesam l' nesto izostavio...?!

Poslednja misija je najjaca, igrao bih je ponovo... :D
Znas ono kod Wozija kada smisljte pljacku kaligule.Oznaceno ti je na radaru kao ovaj znak $.Zeleno je.Mozda si se zagubio,jer treba da od tvoje cure mille izvuces karticu sa sifrom.Zato je izvodi vise.Budzi do 40% posto.Onda ce te ona zvati da ti kaze da joj je kartica u kuci.Onda idi do njene kuce i uzmi karticu.Kad budes uzeo karticu zvace te wozie.I onda idi do njegovog kazina i tu pocinje misija.Malo je zeznuto,ali dobijes 100.000$.I to je sve. :lol: :)

Veruj mi jedino resenje je DA KUPIS CITAC!!! ja imam Gta SA na DVD-u i pokusao sam drugu da prerezem na 5-6 diskova ali ima fajlova koji teze i vise od 900MB!!!! a to nemogu da zipujem ili sl. SORRY

Fanatic_Kv:
Veruj mi jedino resenje je DA KUPIS CITAC!!! ja imam Gta SA na DVD-u i pokusao sam drugu da prerezem na 5-6 diskova ali ima fajlova koji teze i vise od 900MB!!!! a to nemogu da zipujem ili sl. SORRY
Khm, bas moze. Licno sam to uradio (narezao sam drugu na 6 CD-a). Samo napravis Image File cd-a i podelis na 6 delova (svaki je oko 680 MB). Samo ne znam kome odgovaras?!

Back