Ono ja doso do te misije i popizdeo
posle par puta
i na Uninstal

i na Uninstal

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa dobro misija nije teska vec predugacka sto je previse za moje zivce bez savegame.Nexus 6:nije da se hvalim, ali ja sam tu poslednju misiju presao iz prvog puta...doduse, sa 20% healtha, ali ipak...
Kako sa ledja kad idem na suprot njemu,a kad se okrenem on vec ode,i nemogu da ga stignem!!!Nexus 6:treba da mu pridjes sa ledja...onda najludja animacuja u igri sledi...![]()
Koooooooonachno, hvala na savetu za cheat, upalilo je! Mada sad kad god chuvam podseca me da sam ukucavao shifru shto me malo nervira ali ok... Tnxmarko47:I ja sam presao celu igru mnogo je lako.Inace ono sa motorom ukucaj sifru za usporeno kretanje i popeces se lako.Igra je super i posle kraja mozes da radis neke misije a i jurnjava po gradu je super :wink:
tommy gun:Kako sa ledja kad idem na suprot njemu,a kad se okrenem on vec ode,i nemogu da ga stignem!!!Nexus 6:treba da mu pridjes sa ledja...onda najludja animacuja u igri sledi...![]()
![]()
![]()
Pa malo ga ja jurim pa mi pomogne!Nexus 6:tommy gun:Kako sa ledja kad idem na suprot njemu,a kad se okrenem on vec ode,i nemogu da ga stignem!!!Nexus 6:treba da mu pridjes sa ledja...onda najludja animacuja u igri sledi...![]()
![]()
![]()
ma mozes da ga stignes, opusteno...
samo naglo skreni i onda ga malo juri i stici ces ga...
]Crazy Gamer:Sledeci GTA zove se GTA:Liberty City Stories i izlazi
krajem godine,ali pravi se jedino za playstaton portable(PSP)Glavni lik se zove Tony Cipriani(secate ga se iz gta3,radili ste za njega) Igra se odvija u Liberty City-ju 1998(3 godine pre gta 3).Grad je sada nesto veci jer je otvoren onaj tunel u shoreside vale-u. Za misije kazu da ce ih biti vise nego u gta 3, a manje nego u vice city(~70~)Verovatno ce moci da se pliva kao u saNan, ali nece moci da se leti zbog hardverskih ogranicenja PSP-a.
Tebi je najbolji gta 2??? :shock: :shock: :shock:kocicm:GTA II GTA II GTA II GTA II
GTA II GTA II GTA II GTA II
8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
Crazy Gamer:Sledeci GTA zove se GTA:Liberty City Stories i izlazi
krajem godine,ali pravi se jedino za playstaton portable(PSP)Glavni lik se zove Tony Cipriani(secate ga se iz gta3,radili ste za njega) Igra se odvija u Liberty City-ju 1998(3 godine pre gta 3).Grad je sada nesto veci jer je otvoren onaj tunel u shoreside vale-u. Za misije kazu da ce ih biti vise nego u gta 3, a manje nego u vice city(~70~)Verovatno ce moci da se pliva kao u saNan, ali nece moci da se leti zbog hardverskih ogranicenja PSP-a.
Slazem se sa tobom.Ali sam i ja pocuo da ce nesto izaci na tu foru!VisionOfDisorder:Crazy Gamer:Sledeci GTA zove se GTA:Liberty City Stories i izlazi
Odakle ti ta gomila gluposti?
Sve prave informacije o novoj gta chetvorci mozete naci ovde:![]()
http://www.gta4.net
Svashta.
--------------------
Inspector:E ljudi ja preso tek 30% ali sobzirom da sam skoro dobio igru nije lose ! Ali najaci lik do sada mi je bio OG Loc (Dzefry) !