GTA Serijal

koji vam je omiljeni deo

• GTA IV

• GTA San Andreas

• GTA Vice City

• GTA III

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ja se mucim kod misije u las vanturas.Kako se vec pise...Ono kada dodje onaj deda sa brkovima u kazino kod Kenija.Kaze mi da treba da odem na aerodrom i da uzmem dodo avioncic i da odletim do onog drugog aviona koji ne sme da sleti na aerodrom.Ja prodjem kroz onaj krug inad njega i nista.Sta treba da uradim.PLZ pomagajte!!!!!!!!!Jako se nerviram :(

Dakle ovde cemo pricati o gta delovima.Od 1. do 3. i njegovim nastavcima.Za pocetak glasnje koji vam je deo najbolji i zasto.A zasto vam ovi drugi nisu.Misljena o gta.Sta vam se nesvidja,sta bi dodali,sta bi oduzeli... :wink: :D :)

• Podržavam
Reactions: DJM
Najbolji mi je San Andreas, uglavnom zbog velichine gradova, ogromnog broja vozila i slichnih gluposti. U principu ni III ni Vice nisu uopshte loshi. Nisam igrao london i II, a ni nemam zhelju bash neshto :D

1.Grand Theft Auto-nisam igrao
2.GTA:London 1969 exp -takodje ne
3.GTA 2-imam ga ali nemam win na kome bi radio(ne radi ni u ME)
4.GTA 3-kao prvi 3d gta stvarno zasluzuje sve pohvale.Samo me nervira sto je Klod mutav,i sto helishi ne mogu da se voze
5.GTA Vice City-Vise lici na expansion za GTa3>grafika malo bolja >vise vozila>motori>helishi>kupovina kuca>prmena odece.
6.Gta San Andreas -svaka cast R* North-u za ovo.Dosta vozila>bajsevi>avioni>>odlicno preneseni Los Angeles,San Francisco i Las Vegas

sledeci gta
verovatno London jer je to jedini gta grad koji nije prebacen u 3d(secate se gta 1:liberty city,san andreas i vice city u 2d)

Sta buncas bre!!! :shock: :?: Lonadon je vec bio.I rekli su za njega da je najgori.Sledeci gta ce biti 4.deo.Bice smesten na nekakvom ostrvu.Ocekuje se za sony ove godine,a mozda i sledece.Procitao san u Soni svet. :lol: Ti stvarno nisi pri cistij svesti. :shock:

Postoji li neka sifra ili trener ili vec nesto da moze da se predje misija iz cuga.Znaci samo ukucas neku sifru ili pritisnes neko dugme za trener i samo ti pise mision passed.Plz pomozite mi.Jako sam nesrecan. :( :( :( :( :( :( :cry: :cry:

marko47:
I ja sam presao celu igru mnogo je lako.Inace ono sa motorom ukucaj sifru za usporeno kretanje i popeces se lako.Igra je super i posle kraja mozes da radis neke misije a i jurnjava po gradu je super :wink:
Koooooooonachno, hvala na savetu za cheat, upalilo je! Mada sad kad god chuvam podseca me da sam ukucavao shifru shto me malo nervira ali ok... Tnx :D

Zapravo ima nepotvrdjenih glasina... Navodno bice 5-6 puta veci od san andreasa (shto za jedan blu ray od 50gb nece biti problem) i odvijace se negde u evropi, spominje se london..

GTA II GTA II GTA II GTA II
8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Sledeci GTA zove se GTA:Liberty City Stories i izlazi
krajem godine,ali pravi se jedino za playstaton portable(PSP)Glavni lik se zove Tony Cipriani(secate ga se iz gta3,radili ste za njega) Igra se odvija u Liberty City-ju 1998(3 godine pre gta 3).Grad je sada nesto veci jer je otvoren onaj tunel u shoreside vale-u. Za misije kazu da ce ih biti vise nego u gta 3, a manje nego u vice city(~70~)Verovatno ce moci da se pliva kao u saNan, ali nece moci da se leti zbog hardverskih ogranicenja PSP-a.

Crazy Gamer:
krajem godine,ali pravi se jedino za playstaton portable(PSP)Glavni lik se zove Tony Cipriani(secate ga se iz gta3,radili ste za njega) Igra se odvija u Liberty City-ju 1998(3 godine pre gta 3).Grad je sada nesto veci jer je otvoren onaj tunel u shoreside vale-u. Za misije kazu da ce ih biti vise nego u gta 3, a manje nego u vice city(~70~)Verovatno ce moci da se pliva kao u saNan, ali nece moci da se leti zbog hardverskih ogranicenja PSP-a.
]
Otkud znas?Gde si nasao? :?

Crazy Gamer:

Odakle ti ta gomila gluposti?
Sve prave informacije o novoj gta chetvorci mozete naci ovde: :arrow: :arrow: http://www.gta4.net

Svashta.
--------------------

VisionOfDisorder:
Crazy Gamer:

Odakle ti ta gomila gluposti?
Sve prave informacije o novoj gta chetvorci mozete naci ovde: :arrow: :arrow: http://www.gta4.net

Svashta.
--------------------
Slazem se sa tobom.Ali sam i ja pocuo da ce nesto izaci na tu foru!

Back