GTA Serijal

koji vam je omiljeni deo

• GTA IV

• GTA San Andreas

• GTA Vice City

• GTA III

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Baklava_NS_88:
Ja sam taj:
Ja sam skinuo 100% savegame,pa terorisem... :twisted:
To je jako zabavno :? . Nije fora kucati sifre, igrati sa trenerima i savegame sa 100% zavrsenom igrom. Ako si dobar onda je lepo predji. Ja se sad patim (mada ne igram tako puno igru) sa vozackom skolom. Vise volim CS 8)
Ko je rekao da ne reshavam misije?Ja samo kada hocu da se iskljucim,uzmem pa loadujem zavrsenu igru pa TERORISHEM :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Jel neko stigao do one misije u las vnturasu kad kod shkole letenja morate motorom da stignete avion koji uzlece i da udjete u njega? Pokushavao sam 500 puta ne mogu nikako da stignem taj avion prebrz je :?
Help :wink:

@onaj shto pishe cirilicom (ne videh mu nick...)

ya pucam na policiju, to je idealan nachin da se izvezhbash u novom oruzhju (praktichno na svemu imam hitman, bez cheatova...)

REI:
Jel neko stigao do one misije u las vnturasu kad kod shkole letenja morate motorom da stignete avion koji uzlece i da udjete u njega? Pokushavao sam 500 puta ne mogu nikako da stignem taj avion prebrz je :?
Help :wink:
E ovde stvarno ne znam sta je tesko.
Prvo teraj samo pravo, a kad se malo priblizis avionu onda skreni malo levo da ne bi otresao bure, kad mu se priblizis samo skreni unutra.
Ili ako si malo podalje idi na rizik, odnosno za samim repom aviona.
Nista tu nema specijalno.

HELP
Jel zna neko kako da ga naucim da pliva?
Trebami za misiju kod slepog japanca! ostala mi ta neresana na mapi nemam nista drugo!

Pokusavao sam u moru-plivam gnjurim pola sata nikako da se nauci da pliva,odnosno da poboljsa!

Pa, evo ti ovako: Pritisnesh CTRL, pa kad zaroni, okrenesh misha prema dnu (u stvari CJ-a okrenesh), pritisnesh malo SPACE, a kad ti ponestane vazduha, okrenesh ga gore i SPACE dok ne izroni. Pa tako par puta i voila 'lung capacity increased'. Ne moze jednostavnije :D

Ako te ne mrzi da ronish i ronish mozhesh i da idesh i da skupljash shkoljke (oysters), rashtrkane su u vodama. Uzmesh chamac i furash, ali dok idesh morash misha da drzhish tako da kamera bude zaronjna u vodu i da vidish dno, da bi video shkoljke kad naletish na njih. Tako sam skupio nekih 15-ak komada za pola sata i lung capacity mi je neshto malo ispod polovine. :)

Који сте ви папци :shock: (писаћу како хоћу) :lol: , незнате ронити,
возити, пуцати као Хитман (исто пуцаш и кад си почетник, само ти треба права пуца АК-47 8) )јели неко дошао до цмокеа(Smoke) i ucmekao ga pa spasavao
брата :evil: на ватрогасним колима....

qridza:
возити, пуцати као Хитман (исто пуцаш и кад си почетник, само ти треба права пуца АК-47 8) )јели неко дошао до цмокеа(Smoke) i ucmekao ga pa spasavao

Ja sam !!!! :D

Actually nije ni priblizhno isto pucanje kad si pochetnik i hitman, kada si pochetnik imash mali lock-on domet, i ne mozhesh da se krecesh dok pucash i josh neke gluposti.

Shkoljke povecavaju lung capacity i luck (za kockanje) potkovice (horseshoes) takodje povecavaju luck, a kada ih sve pokupish spawnuju ti se neka cool oruzhja negde u gradu ne znam gde...

Jel neko primtio onaj bug kada recimo idesh maximalnom brzinom i onda kola oko tebe povecavaju svoju brzinu? Desilo mi se nekoliko puta da idem onim policijskim motorom na maximalnoj brzini na auto putu i pored mene profura taxi duplo vecom brzinom :lol:

Josh uvek nisam uspeo da stignem onaj avion u koji treba da uletim motorom, nemoguce je prebrz jeeeee.....

speedy_bg:
qridza:

Па царе ако не сереш скидам капу али ми је препричај како си је прешо и шта има даље

qridza:
speedy_bg:
qridza:

Па царе ако не сереш скидам капу али ми је препричај како си је прешо и шта има даље

Posle nema nista, to ti je zadnja misija!

Prvo sam presao onu budjavu zgradu,onda jurio onog Tenpenija sa kolicima i onda hvala ti BOZE posle 500 puta pokusavanja da uhvatim Sweet-a uspeo da predjem.
Onda posle Sweet vozi, ti kao fora malo pucas i ovaj Tenpeni sleti s mosta i rikne. THE END

I ja sam presao celu igru mnogo je lako.Inace ono sa motorom ukucaj sifru za usporeno kretanje i popeces se lako.Igra je super i posle kraja mozes da radis neke misije a i jurnjava po gradu je super :wink:

Back