GTA IV

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ljudi malo mi slabiji komp i secka mi gta 4, stigo sam do jedne seme gde trebas da se popnes u helikopter, pegorino bezi camcem, posto mnogo secka ne mogu da se popnem u helikopter, sta da radim, da li mogu save da nadjem i da preskocim mapu, pomozite...????

Izaci ce 100%, jer za konzole ne mogu da naprave multiplayer pa nove modove, automobile, oruzja....
Ma svakako.... OD kad konzole ne mogu na internet?

Nema sanse. Izbrisao sam kolacice, pokusao sa drugim broswer-om i dalje mi izbaci istu poruku. Mozda zbog IP adrese, ali ako je zbog ip adrese onda niko ko ide preko istog provajdera kao ja nece moci da pristupi sajtu.:lol::lol:

Svako na svetu ima drugi IP

Inace igrica je strava jedva cekam GTA V

Ma igraj bre, koji ti je ... xD Super ti je komp za gta IV !
Nego, imam ja jedno pitanje, nisam mogao da nadjem da li je to neko postavljao:
Imam cd-ove, kupljene u prodavnici igrica pre nesto vise od godinu dana (gde se rezu), pa znacu da su skinuti sa neta. Moram da extract-ujem neke foldere, a za to mi treba SIFRA! Pa ako neko zna tu sifru, jer ne verujem da je mnogo ljudi upload-ovalo tu igricu na net, pa i nema mnogo sifara :\

da sad ne kopam unazad po postovima,sta treba da skinem da bi voznja bila realna,znaci kola/motori imali vecu brzinu i ubrzanje,da bi upravljanje bilo bolje,i da kola mogu posteno da slupam a ne da se samo ogrebu
receno mi je da obavezno skinem patch 1.0.7.0 ,nemam pojma cemu sluzi,nasao sam neki mod od 2MB koji grafiku dovodi do savrsenstva,a i cuo sam za simply native trainer (2GB) -sta on radi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back