GTA ajkule

white_warg

Iskusan
Poruka
5.883
Da li ste nekada igrali GTA? Nebitno koja verzija samo,da li ste igrali?
Ako jeste,da li ste nekada nekako dospeli u okean? I videli ajkulu?

E,ja jesam.
Usput,nisam neki gejmer,volim ponekad da uđem u Minecraft i izgradim nešto kad mi dune jer me to opušta a GTA mi je omiljena igra svih vremena.
E sad.....
Tako sam jednom igrala i u igrici sam bila na jetski skuteru na vodu i bila je oluja. Vozila sam se tu nedaleko od plaže i samo odjednom taj skuter se uspravlja i tone a onaj moj character pada u vodu.
I ja se okrećem kad ono velika bela ajkula se okreće ispred mene.

P.S. Ajkule su moj najveći strah.

Ljudi moji...

Ja sam bacila onaj joystic, on se muka zamalo nije razbio, i ugasila kompjuter.
Izašla sam iz sobe i bukvalno mi se svaka dlaka na glavi naježila.

Užasno...užasno....

A jednom je bio nasukan megalodon na plaži. Mrtav.

Igrao jesam, prvo na PS, posle na PC. Vice city i san andreas. Ludilo je sve to. Nekad samo uzjašem motor i vozim onim putevima koji su baš dugački i slušam radio stanicu.

Nisam nikada video ajkule. Video sam neko da je prešao san andreas za 10 min, celu igru.

Finding Nemo Smile GIF

Da li ste nekada igrali GTA? Nebitno koja verzija samo,da li ste igrali?
Ako jeste,da li ste nekada nekako dospeli u okean? I videli ajkulu?

E,ja jesam.
Usput,nisam neki gejmer,volim ponekad da uđem u Minecraft i izgradim nešto kad mi dune jer me to opušta a GTA mi je omiljena igra svih vremena.
E sad.....
Tako sam jednom igrala i u igrici sam bila na jetski skuteru na vodu i bila je oluja. Vozila sam se tu nedaleko od plaže i samo odjednom taj skuter se uspravlja i tone a onaj moj character pada u vodu.
I ja se okrećem kad ono velika bela ajkula se okreće ispred mene.

P.S. Ajkule su moj najveći strah.

Ljudi moji...

Ja sam bacila onaj joystic, on se muka zamalo nije razbio, i ugasila kompjuter.
Izašla sam iz sobe i bukvalno mi se svaka dlaka na glavi naježila.

Užasno...užasno....

A jednom je bio nasukan megalodon na plaži. Mrtav.
treba ti da igras alien vs predator u mraku i da te odjednom neko uhvati za rame dok igras kao marinac

skocio sam do plafona :D

nisam ni pricao o gledanju horora nego igranju
nije mene trzala igra nego osoba koja me je uhvatila za rame kad sam ispitivao gde su elijeni :D
a pa igrala sam i ja neke horor igrice,sa sve onim za oči, zaboravila sam kako se zove. Ono kao full body track horror game.
Drug dobio igricu pa mi čoporativno otišli kod njega i igrali. Bilo je tu i hvatanja za rame i gurkanja, ali ne. Ništa. Jer se ja uvek previše uživim u igricu i obično udaram sve likove i sve što iskoči pa posle niko nije smeo da me pipne jer sam se razmahala.

a pa igrala sam i ja neke horor igrice,sa sve onim za oči, zaboravila sam kako se zove. Ono kao full body track horror game.
Drug dobio igricu pa mi čoporativno otišli kod njega i igrali. Bilo je tu i hvatanja za rame i gurkanja, ali ne. Ništa. Jer se ja uvek previše uživim u igricu i obično udaram sve likove i sve što iskoči pa posle niko nije smeo da me pipne jer sam se razmahala.
opet ne kapiras..vi ste tu bili..bila si svesna njih.
ja sam bio sam u stanu..nisam ocekivao da mi neko dotakne rame

a pa dobro.
Ne znam, u globalu nisam plašljiva osoba.
Jedno je pričati tako, a drugo je iskusiti ovo što govori tab. Ti kad si sama u stanu, u sobi u potpunom mraku igraš neku igru koja se sama po sebi edgy, prosto si fokusirana na to i odjednom te neko hvata za rame. To ne postoji čovek koji bi rekao: A ha, ćao. Prirodna reakcija je da skočiš jer se braniš od potencijalne opasnosti.

Jedno je pričati tako, a drugo je iskusiti ovo što govori tab. Ti kad si sama u stanu, u sobi u potpunom mraku igraš neku igru koja se sama po sebi edgy, prosto si fokusirana na to i odjednom te neko hvata za rame. To ne postoji čovek koji bi rekao: A ha, ćao. Prirodna reakcija je da skočiš jer se braniš od potencijalne opasnosti.
Pa dešavalo mi se mnogo sličnih situacija ali nisam se ni trgla već samo poslala osobu tamo gde ne treba.
Verovatno mi onda nešto fali ili mom receptoru za strah,otkud znam.

Ne valja ti to. Da je bila realna opasnost ti bi nastradala. Strah je jako bitan faktor za preživljavanje.
Svi mi kažu da je to pomalo čudno.
Na primer, išli smo u jednu napuštenu fabriku drugarica i ja.
Po mrklom mraku. Imale smo baterijske lampe,do duše.
Ona je htela da pokuša da me uplaši i pozvala je nekoliko naših prijatelja a ja nisam znala za to.
I mi smo tako išle sa baterijskim lampama i njih trojica su samo iskočila ispred mene.
Ja se ni trgla nisam. Samo sam ih onako pogledala i u tom trenutku sam više bila ljuta nego iznenađena.

Onda su svi rekli: Ti nisi normalna što se nisi uplašila.

Pa mislim šta ću...
Obično ja plašim ljude. Većina moji prijatelja se svega plaši.

treba ti da igras alien vs predator u mraku i da te odjednom neko uhvati za rame dok igras kao marinac

skocio sam do plafona :D
Ja uvijek igram te igrice od prije Isusovog magareta, tako da sam igrao onaj neki AvP iz valjda 1999.
Sjecam se te jezive atmosfere, tih hodnika, zvuka onog scannera, jedina, ali jedina jezivija igra koju sam igrao je bio prvi Silent Hill za PS1.
Gov*no mi se usralo od straha, a jaja zagrlila kitu.
Svi ovi kasniji Silent Hillovi su limunadica.
Mogu zamisliti kakva bi to igra bila da netko napravi 100% vjeran remake s danasnjom grafikom.

Ja uvijek igram te igrice od prije Isusovog magareta, tako da sam igrao onaj neki AvP iz valjda 1999.
Sjecam se te jezive atmosfere, tih hodnika, zvuka onog scannera, jedina, ali jedina jezivija igra koju sam igrao je bio prvi Silent Hill za PS1.
Mogu zamisliti kakva bi to igra bila da netko napravi 100% vjeran remake s danasnjom grafikom.
ju

taj prvi AvP je imao i poseban disk sa muzikom koja je pratila atmosferu u igri..neverovatno dobra atmosfera..kao a gledas film.

Back