E Enter-2-2 Zainteresovan član Poruka 166 13.02.2011. u 09:16 - GSP Beograd, ITS #26 branaaa: ..te nije niko dirao, provocirao??? Kliknite za proširenje... Ne ...ali su krajnje zanimljivi oni semafori u ustanickoj koji vecito svetle isto
branaaa: ..te nije niko dirao, provocirao??? Kliknite za proširenje... Ne ...ali su krajnje zanimljivi oni semafori u ustanickoj koji vecito svetle isto
greba Buduća legenda VIP Poruka 28.672 13.02.2011. u 11:36 - GSP Beograd, ITS #27 Enter-2-2: Evo bio sam i upravo se vratio, sve je proslo ok Kliknite za proširenje... nisi nikog dirao,provocirao?
Enter-2-2: Evo bio sam i upravo se vratio, sve je proslo ok Kliknite za proširenje... nisi nikog dirao,provocirao?
branaaa Domaćin Poruka 3.062 13.02.2011. u 12:35 - GSP Beograd, ITS #28 Enter-2-2: Ne ...ali su krajnje zanimljivi oni semafori u ustanickoj koji vecito svetle isto Kliknite za proširenje... pa to su ti trobojni semafori, nije im neka paleta boja, al sta da se radi
Enter-2-2: Ne ...ali su krajnje zanimljivi oni semafori u ustanickoj koji vecito svetle isto Kliknite za proširenje... pa to su ti trobojni semafori, nije im neka paleta boja, al sta da se radi
E Enter-2-2 Zainteresovan član Poruka 166 13.02.2011. u 14:40 - GSP Beograd, ITS #29 greba: nisi nikog dirao,provocirao? Kliknite za proširenje... Nisam, nego me ubise patike dok sam pesacio nizbrdo ustanickom i nemanjinom -_-
greba: nisi nikog dirao,provocirao? Kliknite za proširenje... Nisam, nego me ubise patike dok sam pesacio nizbrdo ustanickom i nemanjinom -_-
E Enter-2-2 Zainteresovan član Poruka 166 13.02.2011. u 14:41 - GSP Beograd, ITS #30 branaaa: pa to su ti trobojni semafori, nije im neka paleta boja, al sta da se radi Kliknite za proširenje... Trobojni, ali samo dve boje svetle, crvena za pesake i zelena za aute :-P
branaaa: pa to su ti trobojni semafori, nije im neka paleta boja, al sta da se radi Kliknite za proširenje... Trobojni, ali samo dve boje svetle, crvena za pesake i zelena za aute :-P