GSB sa maratonom

sanja*

Drevna Kornjača
Poruka
8.706
Dakle, krenem iz Zemun polja u petnaest do devet za Zeleni venac, jerbo u 10 treba da sam tamo, pa kao, hajd da pođem ranije.
U devet i kusur nas vozač sedamsto četvorke izbaci u centru Zemuna. Ne ide dalje, zbog maratona. Okreće na keju.

Wtf, dernja se ceo autobus, pa rekoše da do deset vozite.

Jok, bato.

Izađosmo, đuture. Stanica puna umestucupkajućih klinaca u šorcevima i fensi patikama. Spremili se za maraton.
Budući da nema šanse da ih GSB odvede na odredište - da li će da odustanu, ili će da trče dupli maraton?

Ako je ovo drugo u pitanju, oćel dobit neke počasne medalje ili tako nešto?

taj bg maraton je posle egzita najunosniji biznis za organizatore
zato su i preoteli organizaciju manifestacije ekipi koja je celu tu ideju sa maratonom u srbiji zapocela
dobice za uplacenu kotizaciju majicu, zahvalnicu i medalje

Сад ме је звао мој друг Боби из Земуна да дођем код њега на клопу и дворишну релаксацију, да ли ћу моћи да се пробијем до њега из Јурија Гагарина око 14h?

Сад ме је звао мој друг Боби из Земуна да дођем код њега на клопу и дворишну релаксацију, да ли ћу моћи да се пробијем до њега из Јурија Гагарина око 14h?

Moći ćeš, večeras :D
Ili biciklom.

Ili preko Borče, vidi šta gore napisa neko.

Мамицу им ебем луду, они стварно нису нормални. Боби кува мајсторски, данас је на менију риба, ја морам тамо да стигнем...

Peške...i nije neki poduhvat.

- - - - - - - - - -

Trasa maratona je ovde

http://bgdmarathon.org/informacije.aspx

Novi Beograd je prekticno pod opsadom a Zemun je prilicno odsecen od ostatka. Ostalo je manje-vise u normalnom stanju.
Nesto nize je i celo uputstvo, sta je i kada zatvoreno.

Veceras je fudbalski derbi, da se ne iznenadite guzvom.

Potvrđujem za NBG,svi bulevari zatvoreni,J. Gagarina,Milutina Milankovića,Tošin Bunar,kružni kod opštine ....praktično može samo pravo u Omladinskih Broigada :lol:

Poslednja izmena:
Peške...i nije neki poduhvat.

- - - - - - - - - -

Potvrđujem za NBG,svi bulevari zatvoreni,J. Gagarina,Milutina Milankovića,Tošin Bunar,kružni kod opštine ....praktično može samo pravo u Omladinskih Broigada :lol:

Ispada tako... samo ako nekako autom izadjes na autoput bas preko Omladinskih brigada pa onda preko kruznih petlji kod Arene uspes da se dobacis donekle.

I dodatak na ceo cirkus, kao da maraton jos od 10 i derbi uvece nisu dosta - nasa zenska teniska reprezentacija igra od 13h u Pioniru (publike bas i nema, nazalost).

Originalan naziv teme je na mestu. :ok: Ja sam se danas nalazio sa društvom kod Ušća i jedan dobar deo neočekivano prelazio peške jer me je bus kojim sam išao odvezao na sasvim drugu stranu.

Zaista nemam ništa protiv maratona, ali ne da pola dana bude zakrčeno pola grada. Ne zbog mene i mog nalaženja sa društvom, nego zbog nekog kome je možda mnogo više u interesu da se danas preveze negde a nije bio u prilici.

Back