Gruzija zbog političke provokacije ne ide na Evroviziju

mada ovog nisam slushao ne znam el zna bar da peva ako je vec....takav

Marko nije gej, nego klovn. A lik peva k'o prosečno dupe kad mu se vlasnik najede tetovca.

Uz to, čim odslušam prvih par reči njegove pesme, odmah u glavi čujem Bajaginu ''Lepu Janju''. Ja još mislio da je to samo do mene, kad pre par dana čuh da su ga optužili kako je ukrao baš tu pesmu.

Izgleda da mi baš ne možemo da pošaljemo na Eurosong pesmu koja nije plagijat.

Pa jel' lepo zena kaze "we don't wanna put in".

Jes, vi'š, kad tako pogledaš, jasno je da se radi o promociji, ono, kako kažu, ženske pederastije. Znači, i više nego prikladna pesma.

kakvu sad poruku saljemo sa ovim kosmatim jevrejskim bajom?

Al' i harmonikašem pride. Zamisli, čupavi Jevrejin + harmonikaš = Formula za pobedu.

Pa jel' lepo zena kaze "we don't wanna put in".

Inace trebali smo da posaljemo neke dromfulje tamo, da ih vide bogati Rusi, da nam zazivi bezvizni seks-turizam... kakvu sad poruku saljemo sa ovim kosmatim jevrejskim bajom?

kako kakavu pa sada ce nam Oni namestiti pobedu , cenim da je Trilaterala vec informisana a i Bilderberg nece sedeti skrstenijeh ruku

Unija evropskih emitera je pre nekoliko dana uputila zahtev Gruziji da njihovi ovogodišnji predstavnici izmene naziv i tekst svoje pesme u refrenu, jer ima političku konotaciju, što je zabranjeno propozicijama Eurosonga. Međutim, Gruzija je taj zahtev odbacila, i odlučila da ne učestvuje ove godine na takmičenju.

Naziv pesme, kao i refren, glasi "We don't wanna put in" (Ne želimo staviti unutra). Ali, oni taj refren pevaju da zvuči "We don't wanna Putin" (Ne želimo Putina). I to su hteli da pevaju usred Moskve. Kakvi kreteni provokatorski!?
Izgleda da im je nestalo kravata, pa su opet počeli da jedu gowna.

http://www.blic.rs/zabava.php?id=82937

Jel se to oni zajebavaju.....:think:
Da zajebavaju se:hahaha:

I ja ovu pobedu g-dina Kona dozivljavam kao trijumf zidovske zavere i kapitulaciju Srbije pred obrezanom nemani.

Neka neko obavesti stormfront.

i ja ga tako cenim.

i ne smeta mi sto je lik jevrej , samo mi smeta sto mu je pesma tako glupa i takvo smece da je pitanje dal bi ga poslao da gostuje u muzickom toboganu a kamoli na evroviziju :thumbdown:

Unija evropskih emitera je pre nekoliko dana uputila zahtev Gruziji da njihovi ovogodišnji predstavnici izmene naziv i tekst svoje pesme u refrenu, jer ima političku konotaciju, što je zabranjeno propozicijama Eurosonga. Međutim, Gruzija je taj zahtev odbacila, i odlučila da ne učestvuje ove godine na takmičenju.

Naziv pesme, kao i refren, glasi "We don't wanna put in" (Ne želimo staviti unutra). Ali, oni taj refren pevaju da zvuči "We don't wanna Putin" (Ne želimo Putina). I to su hteli da pevaju usred Moskve. Kakvi kreteni provokatorski!?
Izgleda da im je nestalo kravata, pa su opet počeli da jedu gowna.

http://www.blic.rs/zabava.php?id=82937

Ja sam čuo da će gruzija sledeće godine na Evroviziju, a sad otvori leba ti one moje teme.
Smatram da imaju više veze sa Srbijom...

Znaci Ovaj Sakashvili je gori od Slobe. Ima da ih unazadi za 300 godina:hahaha: Koji idiot da covek ne poveruje. Prvo je krenuo u rat protiv svetske super sile,a sad jos i ovo. Dobro je ziv kolko se mangupira:hahaha:

Не пореди америчког подрепаша Сакашвилија са Слобом који се одупрео фашистичкој Америци. То су чињенице.
Сакашвили је психопата кога је упрегла злочиначка Америка да идиотски ради у корист Америке а на своју штету.
Америка једино користи психопате у другим државама да раде против свога народа. Није ми позната ни једна држава која је радила у корист Америке и по диктату Америке а да ту државу нису водили барабе, психопате и битанге, које је Америка разним смицалицама довела на власт. Таквих држава је много.

Znaci Ovaj Sakashvili je gori od Slobe. Ima da ih unazadi za 300 godina:hahaha: Koji idiot da covek ne poveruje. Prvo je krenuo u rat protiv svetske super sile,a sad jos i ovo. Dobro je ziv kolko se mangupira:hahaha:

slabo si informisan sakasvili je americki covjek i njegova vlada je marioneta zapada i zalaze se za ulazak u NATO i EU i ostala sranja,i uz pomoc NATO je napao J.Osetiju i Abhaziju ........a ni Rusija nije bas tolika svetska vele sila pre bih rekao div koji se budi ,Abhaziju i j.osetiju su priznale samo 3 drzave Venecuela,Nikaragva i Rusija a Kosovo 50 ili 60

Back