ГРУПНО СОГРЕШЕНИЈЕ

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Срба Србић

Domaćin
Banovan
Poruka
4.007
Браћо и сестре сексомани и љубитељи согрешенија, помаже Бог!

Сматрам да имам богат сексуални живот, сад засад. Много сам жена пољубио радећи куварски посао у једном реномираном ресторану, као и у разним другим приликама.

Пробао сам разне ствари, али само 1 на 1. ***** сам и у буљу, свршавао по фаци, у уста изливао своје семе, јебо сам на разним местима, нема шта нисам радијо.

Међутим, нисам пробо групно согрешеније, групни секс такозвани, а то ми је велика жеља.

Летос сам имао једну девојку на мору која је хтела акцију тог типа, али нисмо могли никога да наговоримо из нашег друштва јер их је било срамота.

Због тога ми је једини начин да организујем генг бенг апеловање путем форума.

Добро би било да се организујемо ја, још један мушкарац и две жене са форума. Дискреција би била загарантована, наравно. Нико ником ништа неби причо.

Узели би неку собу, пустили би музику, узели доста воћа, а ја би доно вина и кокајина. И онда да кренемо да оргијамо.

Радили би то на два одвојена кревета, тако да мушкарци неби долазили у ближи контакт, јербо се грозим мужеложништва и све би мужеложнике побијо да се питам.

Шта кажете на ову идеју? Има ли добровољки? Биће нам лепо, живот је један и треба све пробати. Не оклевајте.

За крај бих поздравио господина Вучића са жељом да формира владу јаку као Бајерн Минхен, која ће одвести Србско Отечество у нове победе и искоренити корубцију.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back