sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.449
Da li su zdravi za kitu?
I da li smetaju zenama?
I da li smetaju zenama?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sinnke:Da li su zdravi za kitu?
I da li smetaju zenama?
zelenooka:E, Sinnke, a ja se obradovala...Kada sam videla naslov, taman sam pomislila da opet...:-D
Nisu zdravi ako ne staviš kondom. ;-)
Nisam probala pa ne znam da li bi mi smetalo...:-D
sinnke:Da, ali mene boli preko kondoma. Nema sanse vise da s njim gemblam.
sinnke:Da, ali mene boli preko kondoma. Nema sanse vise da s njim gemblam.
Psihologue:Nemoj kupovati dechije kondome..Imash one za odrasle , mirishljave i rastegljive...
sinnke:Da li su zdravi za kitu?
I da li smetaju zenama?
bojna:bolje je 2 sigurna sam, osim ako nemislis da svi tebi rade i odpozadi i napred i usta i sta vec... pokusaj da tu ukljucis i dobru adekvatnu muziku, ai samo tiho da mozes da cujes sebe kako uzdises ovo je sala naravno(e bas serem )
sinnke:Boli te uvo. samo kenjaj imas s cim. :-)
Odaberi neki stav pa ga zastupaj. Ne mozes na jednoj temi da glumis nevinasce na drugoj nesrecnu ljubav, a na trecoj Miru ispod Plavo mosta.bojna:bolje je 2 sigurna sam, osim ako nemislis da svi tebi rade i odpozadi i napred i usta i sta vec... pokusaj da tu ukljucis i dobru adekvatnu muziku, ai samo tiho da mozes da cujes sebe kako uzdises ovo je sala naravno(e bas serem )
sinnke:Boli te uvo. samo kenjaj imas s cim. :-)
Gryphon:Odaberi neki stav pa ga zastupaj. Ne mozes na jednoj temi da glumis nevinasce na drugoj nesrecnu ljubav, a na trecoj Miru ispod Plavo mosta.
Psihologue:BOJNA IMA ISKUSTVA SINNKE POSLUSHAJ GOSPODJU
bojna:gospodine nisam ti ja gospodja i nemozes se samnom tako zezati
bojna:ja ne umem da glumim, to sam sto sam
Psihologue:Griphon shto se uopshte chudish devojka je svemogutja...
bojna:hvala bogu da si vec jedared skontao
Psihologue:BOJNA VI me zadivljujete sa vashim odgovorima pa sam pomislio ZENA sa toliko iskustva mora da je
gospodja...I to nije zezanje to je kompliment jer nisam vidovit i nisam gledao u vash profil da vidim koje ste godishte ali imate iskustva za sve nas ovde...