neizreciva
Buduća legenda
- Poruka
- 34.075
Pa kad ne umes da tumacis znakove![]()
![]()
Ja vec ne znam kako da ti nagovestim da sam pod KONSTANTNIM stresom![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Ja vec ne znam kako da ti nagovestim da sam pod KONSTANTNIM stresom![]()
![]()
Ja vec ne znam kako da ti nagovestim da sam pod stresom![]()
mislim da si mu sada jako diskretno nagovestila![]()
Hhahahaahahahah
Pa ako SAD nije ukapirao onda stvaaaaarnoooo![]()
GRUPNJAK ILI SEX U KOJEM UCESTVUJU VISE OSOBA JE INTRIGANTAN, ZANIMLJIV, STRASVEN, MOZE SVAKO SA SVAKIM... DA LI STE TO NEKAD PROBALI (VEROVATNO JESTE) I DA LI VAM SE SVIDJA???![]()
kako je bilo? koliko vas i ko je koga tu?Jesam,..svidja mi se.......jako 8)
Ma nema veze, bio si u ludari... i to se boduje!![]()
e sad ce i tebe da uvrsti u muskarcomrzce(uh koja rec) i nista tebi od grupnjaka sa njim i betmenom
.....
ne.i opet ne.GRUPNJAK ILI SEX U KOJEM UCESTVUJU VISE OSOBA JE INTRIGANTAN, ZANIMLJIV, STRASVEN, MOZE SVAKO SA SVAKIM... DA LI STE TO NEKAD PROBALI (VEROVATNO JESTE) I DA LI VAM SE SVIDJA???![]()
ne.i opet ne.
a i gadljiva sam na vecinu ljudi![]()
shto bre? a ti i 2, 3 tipa?Grupno dje sam tu ja i jos 2 3 zene ok. Sve drugo ne dolazi u obzir.
..
:wink:-jednom sam bio sa dve ribe ako je to grupnjak....jednu .aram a druga mi .usi...![]()
O Bože! Jednu ka.., druga mu pu..!![]()
![]()
![]()
99 % mushkaraca i isto toliko nesretnika koji ne mogu ni jednu da zadovolje, a ne 2, 3, 6..misim smeshno..ali ajde ja sam sad faca yebo bi 3..e pa sine nisi faca, nego mushka ku.rva beshe kurvar..right..
To ti je posledica radijacije, dejstva osiromašenog kuranijuma i obilnih međunožnih padavina. Imaju ljudi po dva čolda. A žene im po tri sise. Ko u filmu "Totalni opoziv".
nisam ali bih voleo da probam sa dve drugarice ili prijateljice