Srdj@n
Primećen član
- Poruka
- 863
Jos nista... 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

pa pitam u sluchaju da je u grupi ljudi koja chini grupnjak samo jedna riba vrh, a ostale skrndelji.... ovo je shbbkbb.... bre!Pa sto bi neko cekao na red kad ima slobodnih?
Jedino ako je izvesna izrazila zelju za redaljkom...![]()

pa pitam u sluchaju da je u grupi ljudi koja chini grupnjak samo jedna riba vrh, a ostale skrndelji.... ovo je shbbkbb.... bre!
))pa pitam u sluchaju da je u grupi ljudi koja chini grupnjak samo jedna riba vrh, a ostale skrndelji.... ovo je shbbkbb.... bre!
pa ne bih mogla da se aktivno ***** i da gledam ostale oko sebe kako se yebu.... a u pravu si, valja malo gledati, shteta je propustiti...Isti je broj i jednih i drugih, nema shanse da bude redaljke ......jedino voajerizma , al to je i normalno , to mu dodje ko zachin C![]()
pa jes` vala.Pa ko ce da primi skrndelje u grupnjak!?![]()
Jos nista...![]()
Isti je broj i jednih i drugih, nema shanse da bude redaljke ......jedino voajerizma , al to je i normalno , to mu dodje ko zachin C![]()
pa ne bih mogla da se aktivno ***** i da gledam ostale oko sebe kako se yebu.... a u pravu si, valja malo gledati, shteta je propustiti...
ne, ne... grupnjak nije za mene...
trojka je moj maksimum.

Malo gledas, malo se prikljucis...
Pa i trojka je valjda grupnjak!?![]()
)Pa nek pozele , chak i da dodje do redaljke , bice to zato shto ona to zeli a ne zato shto je primorana .Znachi sve je ok

a ko je u trojci? ti i tvoja dva druga?)
Ovo treba nju da pitas, ne mene!![]()
Aha , samo kad se zeznesh![]()
Uzmi ti , tebi je potrebniji