GRUPA "PASCHAD" iz PRistine

Za razliku od toga, nase probe su bile krajnje demokratske. Pa ipak, njega primise u Englesku, a nas ostavise ovde.... gde je tu pravda ?

Mislis li kad ih je bilo? I kad su nesporazumi resavani u kafanama (kajami, burence i sl). Na kraju smo vise sedeli u kafanama, naravno organizovani, nego sto smo probali. Nadam se da se strana nece zatvoriti, sezona odmora je. Evo i ja. Tek sam se vratio sa odmora, tako da sam tek danas pristupao mailu.

Poslednja izmena:
Mislis li kad ih je bilo? I kad su nesporazumi resavani u kafanama (kajami, burence i sl). Na kraju smo vise sedeli u kafanama, naravno organizovani, nego sto smo probali. Nadam se da se strana nece zatvoriti, sezona odmora je. Evo i ja. Tek sam se vratio sa odmora, tako da sam tek danas pristupao mailu.

E vala Sevand, tupish mnogo,
chitam te i zakljuchujem postao si preosetljiv kao neka devojchica

Ovo je dobro!
Imamo dva foruma. Jedan koji je zatvoren, ali još živi i drugi koji je otvoren ali još nije u potpunosti živ.
Paralelni svetovi...
E, sad još da otvorimo i treći... za sve i svašta. Nek se nađe, ne smeta ništa.
A čim ne smeta... onda... znači da koristi...da parafraziram Laneta Gutovića.

Ovo je dobro!
Imamo dva foruma. Jedan koji je zatvoren, ali još živi i drugi koji je otvoren ali još nije u potpunosti živ.

Sto se mene tice razlika je ocigledna:

Na ovom moram da se ponasham domacinski i sluzim kahvu i rakiju, a na onom drugom
mogu da kenj*m shta mi dusha hoce, jedino mi jos uvek nije jasno .jel to mora da bude oko ili posle ponoći..

Back