GRUPA "PASCHAD" iz PRistine

Ne znam ko je svirao bubnjeve na " Ne dolazi", ali deluju nenastimovano. :DMislim da je solo Accordov?
Ili Okac?
U pitanju je nastup u Klubu umetnika negde 88 ili 89 godine.
Prethodila je dvogodisnja pauza, a ovo je prvi nastup sa Jovanom Pavlovicem, mladjanim basistom grupe LED koji se za potrebe Paschadi presaltovao na gitaru.
Na bubnjevima je ispomagao jos mladji Igor koji je stojao iza Zucinih ledja i povremeno zakucavao po neku.
Postojao je i video zapis te svirke, no vreme je verovatno ucinilo svoje.

Toliko.....

:D PASCHAD, MAJ 2010
S LEVA NA DESNO - SALE JOVANOVICö ZARKO VLAISAVLJEVIC, DEJAN KIJEVCANIN.
FALE ZUCA ILI ZULE, BUBNJARI.
:)

Prilozi

• PASCHAD MAJ 2010.jpg
    PASCHAD MAJ 2010.jpg
    46,9 KB · Pregleda: 26
Drago mi je da se jos uvek secate grupe Smisao Maste.To su bila vremena kada smo krupnim koracima krenuli u profesionalni svet rok i pop muzike.Prvo je snimljen singl ,Ucinila bi to kao zena za Sarajevski Diskoton iste godine snimamo LP Rizikujes nocas.Zahvaljujuci uspehu izdanja prelazimo u Sarajevo i nikad se vise kao bend nismo vratili u Pristinu.Radili smo veliki YU turneju sa, u to vreme najpopularnijim, YU pop pevacem Seadom Memicem Vajtom.Na srecu svi smo zivi i zdravi,pre neki dan smo se okupili u BGu kod Vlade Marica i zasvirali kao nekad posle 30 god.NAKI je dosao iz Shvajcarske,TOMA iz Arandjelovca a ja {BUCKO } i DJOLE smo u BGu.LEPO JE DA NAS SE SECATE

Dobro............., dobro su "Llaskuci" svirali..............., samo da su bili malo jedinstveniji da su malo čoporativno išli u neke stvari i da su malo više lajali a manje cvilili boga pitaj kakve bi danas lance i ogrlice imali i pored njih kakve kućice....

Back