milojko555
Obećava
- Poruka
- 71
^^ Bilo mi je zadovoljstvo!
Da nema mozda jos nesto u tvom skladistu?

Da nema mozda jos nesto u tvom skladistu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Taj materijal sam jedno 2 ili tri puta probao da sinhronizujem sa zvukom sa audio kasete koju ste ukljucili pri snimanju na 8mm traku. No, kako je brzina kasetasha sa koga je zvuk "skinut" potpuno varijabilna, a brzina projektora pri presnimavanju takodjer bila "od oka" (snimljeno je verovatno na 18 fps, a reprodukovano na 20 -22 fps), apsolutno je nemoguche ubosti sinhronitet duzhi od pola sekunde. Imam neki kompresovan materijal, ali to che morati da sacheka Jul mesec. Pre jedno 8 -9 godina cak sam napravio mali spot od toga na muziku Toma Waitsa, alii to je nestalo u maglini vremena i formatizovanja diskova.
 I muzika i duh i ...
 I muzika i duh i ...
... A mozda ih i ponovo snimimo akusticno kada se pojavim u BG, onako iz zezanja, pri nekoj sedeljci.
Naravno, ako mi @Accordo prosledi akorde da malo provezbam.
Nesto me ne sluzi secanje o harmoniji posle 25 godina.
Hmmm...
a seća li se neko prve "kritike" lika i dela Paščadi u jednom prištinskom studentskom listu?
U mom skladistu ima par orginalnih tekstova na temu...AV AV...lep pozdrav
cenzura
Hmmm...
a seća li se neko prve "kritike" lika i dela Paščadi u jednom prištinskom studentskom listu?
Accordo je postavljao Agilan na onaj propali servis (mydeo valjda), bilo bi dobro kad bi podigao na YT ili nek posalje meni pa cu ja podici na neko trajnije mesto.
Sta je sa Katunari? Ima neko?
Pa unidji, burazere, objavi nesto od toga- daj neki sken preko flickra ili slicno.
Pre neki dan sastadosmo se na brzaka (ja prolazio kroz Bg) pa zapevasmo jedno 10
minuta -dok nam nisu popucali glasovi. Pogledajte:
Dogvoreno avgusta svi testovi stizu....na ovaj sajt.
Lep pozdrav svima
mam neku probu sa dosta dobrim Katunarima ....
... za 16 dana. Šta se čeka toliko?
... za 16 dana. Šta se čeka toliko?

Dogvoreno avgusta svi testovi stizu....na ovaj sajt.
Lep pozdrav svima
Jorge, gde su ti obecani tekstovi?

Evo jos nesto za fanove
Accordo, Prdim Glasno i Diber(Katil,Katunar) pokusavaju da sviraju u Accordovoj bashti.
Maj 2009. (32 godine posle komponovanja pesme 'Zasto te nema'.
Ovo je odbaceni snimak.
fina nostalgija, daj to ne you... ovaj vimeo za*jeban ceo