Grupa " Legende "

TUGA ZA KOSOVOM !!!

- Zbog aktuelnih političkih dešavanja i jednostranog proglašenja nezavisnosti Kosova, grupa „Legende“ prekinula je turneju koju je započela spektakularnim koncertima u beogradskom Sava centru.

- Imali smo zakazane koncerte u Staroj Pazovi, Kragujevcu, Nišu i drugim gradovima, ali smo odlučili da ih odložimo zbog situacije na Kosovu - kaže za „Spektakl“ Zoran Dašić Daša. - Sve karte su već rasprodate, ali nama u ovom trenutku nije do pesme. Osećamo se prevarenim, kao i većina u Srbiji. Posle ovoga što su nam uradili više ne verujem u demokratiju. Ukoliko se situacija normalizuje, nastavićemo turneju u martu.

Ivan je bio operski pevac... Kum mu je operski pevac Oliver Njego !!!

66718095ie3.jpg
__
41000x600lt3.jpg

Nije sto vise volim rock n roll, ali, kako onaj zavija onako sve nesto tugaljivo pa sa onim tamburicama .U stvari mani je glas pevaca bezveze.Nije za padanje u sevdah a ni za veselje.A tuga se ne utapa u njima vec u muzici koja ima dobre tekstove i iskrenu emociju gde ne mora neko da peva ko samo sto ne zaplace.Riblja Corba npr od nasih

Dobro da se neko javio:ok: ja uzivam svaki put kad ih slusam... cesto pustim DVD njihov 1000. koncert pa mogu da uzivaju i komsije iz zgrade, za sad se jos niko ne buni:whistling: Nisam znala da gostuju u Uzicu. Ja sam ranije cesto dolazila u vasem gradu.. pozdrav svima:bye:

Back