Група Ф - Svetsko prvenstvo 2010. u Južnoj Africi

Ко пролази у следећу фазу такмичења (свако гласа за 2 тима)?

• Ukupno glasova
    25
  • Anketa je zatvorena .
Au da, ja zaboravio na smak svijeta...

Jesmo li zauzelu salu na Gazimestanu za poslednji boj na Kosovu? :mrgreen:

Nemoj da dođu neki Arapi i Jevreji sa pričom ''mi zakazali prije vas''.

Neka dođu, i oni će proći kao i svi drugi nevernici.

Pa kad hrabri vitezovi roda svoga, Žiga Veliki, Vida Stameni, Luke Rumeni, i Panta Zalizani, nameste štucne pravoslavne i dohvate se lopti svetosavskih, tad će bagra bezbožnička ugledati lik Hrista Spasitelja na loptama bogougodnim, i sama će sebi davati autogolove u strahu od gneva Svevišnjega.

Jer videće čijom nogom Anđeo Smrti zamahuje.

Neka dođu, i oni će proći kao i svi drugi nevernici.

Pa kad hrabri vitezovi roda svoga, Žiga Veliki, Vida Stameni, Luke Rumeni, i Panta Zalizani, nameste štucne pravoslavne i dohvate se lopti svetosavskih, tad će bagra bezbožnička ugledati lik Hrista Spasitelja na loptama bogougodnim, i sama će sebi davati autogolove u strahu od gneva Svevišnjega.

Jer videće čijom nogom Anđeo Smrti zamahuje.

Amin.

prolaze italija, paragvaj :P

:per:
Bosi: "Italija će kupiti utakmicu sa Slovačkom"

Italijanski političar Umberto Bosi izvinio se zbog izjave da će Fudbalska federacija Italije kupiti utakmicu protiv Slovačke na Svetskom kupu u Južnoj Africi.

Posle nerešenih rezultata u prva dva kola na Mundijalu, Italijanima je potrebna pobeda u poslednjem kolu protiv Slovačke da bi se plasirala u osminu finala.

Na Bosijevu izjavu žestoko su reagovali čelnici nacionalne fudbalske federacije, ali i mnogi političari u Italiji.

"Izvinjavam se našoj fudbalskoj federaciji i reprezentativcima. To je bila samo mala šala. Uveren sam da će Italija do kraja sve pobediti i osvojiti titulu", rekao je Bosi.

Odgovarajući na pitanje novinara ko će pobediti u odlučujućoj utakmici, lider pokreta za potpunu autonomiju ili osamostaljenje severne Italije rekao je da će to biti "azuri".

"Pobediće, naravno, Italija, jer će kupiti te bodove. Zauzvrat će dvojica ili trojica reprezentativaca Slovačke naredne godine igrati u Seriji A", rekao je Bosi.

Potpuno zasluzeno je Italija eliminisana...Ko je kriv Lipiju sto nije zvao neke igrace koje je trebao da zove...Pola Juventusa mu igra koji je ocajan...Nije on vise tako veliki trener kao sto je pre bio,a i mnogo je drzak i bezobrazan...

Koje igrače, 'leba ti? Kasana? Totija? Balotelija?

Nemaju oni više reprezentaciju kakvu su imali.

Nego, gde li su sad oni što me ubeđivaše pred SP kako su Italijani mnogo dobri i dalje, kako je Krišito vrhunska klasa i neki Markizio i šta ti znam.

'De bre, kakvi Italijani. I što je najbolje od svega oni su nam u kvalifikacionoj grupi za EP 2012. Proći ćemo i kao u slučaju sa Francuzima, pomisliti da smo mnogo jaki :D

Potpuno zasluzeno je Italija eliminisana...Ko je kriv Lipiju sto nije zvao neke igrace koje je trebao da zove...Pola Juventusa mu igra koji je ocajan...Nije on vise tako veliki trener kao sto je pre bio,a i mnogo je drzak i bezobrazan...

To jeste problem, samo iz Juvea zove!!!
A iz Intera ni nema koga!!!:mrgreen:
Mogao je pozvati Kasana, Borijela...;)
:sad2:

Back