Група Ф - Svetsko prvenstvo 2010. u Južnoj Africi

Ко пролази у следећу фазу такмичења (свако гласа за 2 тима)?

• Ukupno glasova
    25
  • Anketa je zatvorena .
To jeste problem, samo iz Juvea zove!!!
A iz Intera ni nema koga!!!:mrgreen:
Mogao je pozvati Kasana, Borijela...;)
:sad2:

Kako nema,pa Baloteli je odlican napadac,bez obzira sto je lud u glavi,on je igrac koji jednim potezom moze da resi utakmicu...Isto tako Santon,sa tim da za njega nisam siguran jel se oporavio od povrede...

Kao sto si rekao mogao je i odlicnog Kasana,imao je fenomenalnu sezonu u Samdoriji gde je u tandemu sa Pazinijem odveo djenovljane u Ligu sampiona...

Ali ne on je zvao pola tima iz raspalog Juventusa,zato su zabari na kraju i prosli kao Juve ove sezone...Jebbiga ovog puta nije bilo interiste Materacija da ih vadi kao u finalu 2006 kad je dao lep gol i iznudio iskljucenje :lol:

Koje igrače, 'leba ti? Kasana? Totija? Balotelija?

Nemaju oni više reprezentaciju kakvu su imali.

Nego, gde li su sad oni što me ubeđivaše pred SP kako su Italijani mnogo dobri i dalje, kako je Krišito vrhunska klasa i neki Markizio i šta ti znam.

'De bre, kakvi Italijani. I što je najbolje od svega oni su nam u kvalifikacionoj grupi za EP 2012. Proći ćemo i kao u slučaju sa Francuzima, pomisliti da smo mnogo jaki :D

Da upravo Kasana i Balotelija je trebao da zove,plus neke mladje snage kao sto je Santon i ostali...

Kasano je gazio u Samdoriji ove sezone,Baloteli kad god je igrao u Interu davao golove,i to neke veoma bitne...Pa na kraju krajeva bolje i Totija da je zvao...

Lipi je mali covek uvek bio...

Kako nema,pa Baloteli je odlican napadac,bez obzira sto je lud u glavi,on je igrac koji jednim potezom moze da resi utakmicu...Isto tako Santon,sa tim da za njega nisam siguran jel se oporavio od povrede...

Kao sto si rekao mogao je i odlicnog Kasana,imao je fenomenalnu sezonu u Samdoriji gde je u tandemu sa Pazinijem odveo djenovljane u Ligu sampiona...

Ali ne on je zvao pola tima iz raspalog Juventusa,zato su zabari na kraju i prosli kao Juve ove sezone...Jebbiga ovog puta nije bilo interiste Materacija da ih vadi kao u finalu 2006 kad je dao lep gol i iznudio iskljucenje :lol:

Santona sam zaboravio, ne znam šta bi sa njim, nešto ga nema u Interu, znam da je bio zeznuo nešto u utakmici sa Sampdorijom pa ga je Murinjo stavio na klupu, a i znam da je imao neku povredu. Dobar fudbaler, a i mlad, treba ga više forsirati.
Baloteli je odličan fudbaler, kao što kažeš jednim potezom može rešiti celu utakmicu, jeste da je malo lud...ima jedino manu što igra za Inter, ali navija za pravi klub.:mrgreen:
Kasano je isto odličan fudbaler, mogao je mnogo više postići u karijeri da je normalan.
Čudi me što je Groso otpao sa liste, ipak je on iz Juventusa.
Mislim i da je morao pozvati Borijela, pre Jakvinte, ipak je Borijelo imao odličnu sezonu u Milanu i postigao nekoliko spektakularnih golova.
Mogao je i Nestu.:mrgreen:

Slovaci su mi bili ocajni u prva 2 meca,ali sjajno danas protiv prvaka sveta ! CESTITKE !

:gace:

Drago mi je sto su zabari ispusili,mislio sam da ce se provuci...prvaci sveta poslednji u grupi iza Novog Zelanda kojem pola tima ni nisu profesionalci i treniraju manje od ostalih :hahaha::hahaha::hahaha: E moji Italijani....

Sreca te ovo i ispadanje nekih istorijski jacih timova pravi toliku senku da se nas jos-malo-pa-neuspeh nece ni primetiti.
SVI ce se secati ovog SP po tome sto su mnogi favoriti ispali.

Back