Ne znam...ali ja sam uvek relativno lako nabavljao karte za neke jace tekme. Mislim da mi je za Lazio burazer kupio kartu. Jeste cekao par sati,ali na kraju je kupio.
Ja sam prestao da idem na velike utakmice od Rozneborga cini mi se,mada nisam siguran...jer se desilo da je uprava dala pola severa kao trebovanje za agencije po gradovima u Srbiji,a drugu polovinu vodjama da tapkaju. Ne pada mi na pamet da placam tapkanu kartu...ni za Milan,Mancester...a ne za neki Rozneborg...Necu da placam kartu dupolo i da izdrzavam nekoga inace vidjam da svira kurtzu i izigrava mangupa.
A ovu prvu polovinu karata sto je uprava,tadasnja,dala agencijama...i onda se desilo da na sever dodju ljudi koji su na severu bili 2-3x u zivotu ili nisu nikad.Tu onda nema navijanja. Neka se trebuje istok i jug...sever mora da ide ljudima koji idu da navijaju.
Ja gledam Zvezdu i pritiv Banatskog dvora,i OFK BG,Zemuna,Hajduka,Borca...i ostalih indijanaca i onda mi neko zauzme me mesto na stadionu i kupi kartu i dodje na sever da gleda utakmicu da bi rekao da je bio na severu.
Otisao sam daleko...ali videcu da li cu da idem na Romu...bas se u poslednje vreme lozim na ove indijanske utakmice u vecernjem terminu pred 3000 ljudi.Hehehehe!