Grupa E Lige Kupa UEFA

Ispunila mi se zelja da igramo protiv Rome! I prizeljkivao sam da ne dobijemo nijednu ekipu iz Ukrajne ili Rusije.Ne volim te istocnjacke ekipe.
Trebalo bi da prodjemo dalje.Prvo kolo smo slobodni pa igramo na praznoj Mari sa Strazburom.
Ali sa Romom ce da bude krcato.Sad pricam sa ortakom i on kaze "bice 70 000",ja ga pitam gde da stane 70 000?
-"Pa na krov"! Hehehe!

Drugo kolo,prazna Marakana,ali ne i oko nje,ja dolazim sigurno,bice extra navijanje,samo da okace video bim da vidimo sta se desava...
prvo kolo- slobodni,drugo kolo 3. novembra pred praznom Marakanom,Strazbur, u trećem 24. novembra gostuje Tromzu,četvrtom 1. decembra dočekuje Romu i u poslednjem kolu 15. decembra gostuje Bazelu!!!
Al' ce biti protiv ROME,jaoooooooo,to sam i ja prizeljkivao,samo da nabavim kartu!!!
bice ludilo na SEVERU,jedva cekam!!!
ali prvo 15.oktobar-derbi na Marakani,bice pun sever,razvalicemo ih navijacki,a i napunicemo ih na terenu
Bravo,bravo!!!

ISPRAVKA!
Drugo kolo igramo sa Bazelom pred praznom Marakanom! Pa gostujemo Tromzu i ONDA NAM DOLAZI ROMAAAAAAA!!!! ALA ce da bude krljanja!!!
Uz malo srece ocekujem pobede protiv Bazela i Tromza...da bi bili rastereceni protiv Rome i da ih razvalimo!!!
...stadion pun
u dimu sve
i zastave se vijore
bubnjeva zvuk
odjekuje
SEVER U TRANSU LUDUJE...

PLESsitnihDEMONA:
ISPRAVKA!
Drugo kolo igramo sa Bazelom pred praznom Marakanom! Pa gostujemo Tromzu i ONDA NAM DOLAZI ROMAAAAAAA!!!! ALA ce da bude krljanja!!!
Uz malo srece ocekujem pobede protiv Bazela i Tromza...da bi bili rastereceni protiv Rome i da ih razvalimo!!!
...stadion pun
u dimu sve
i zastave se vijore
bubnjeva zvuk
odjekuje
SEVER U TRANSU LUDUJE...

preuzeto sa sajta Delija:
Moguci protivnici
U okviru lige Kupa UEFA, za koju ce se zreb obaviti u utorak 04.10.2005, Zvezda ce odigrati jednu utakmicu na Marakani bez publike, jednu sa publikom i imati dva gotovanja.

Sledi hronoloski raspored odigravanja:
1. kolo: Zvezda je, kao ekipa iz 3. sesira, sloboda
2. kolo: Zvezda docekuje ekipu iz 4. sesira na praznoj Marakani, tako da nece biti ni gostujucih navijaca:
ROU FC Steaua Bucuresti
DEN Brøndby IF
SUI Grasshopper-Club
RUS FC Zenit St. Petersburg
BUL PFC Levski Sofia
FRA RC Strasbourg
FRA Stade Rennais FC
BUL PFC CSKA Sofia

3. kolo: Gostovanje ekipi iz 5. sesira:
POR Vitória SC
BUL PFC Litex Lovech *
SWE Halmstads BK
NOR Viking FK
ROU FC Dinamo Bucuresti *
ROU AFC Rapid Bucuresti *
ISR Maccabi Petach-Tikva FC
NOR Tromsø IL

4.kolo: Docekujemo ekipu iz prvog sesira, bilo bi zanimljivo videti navijace Besiktasa
ITA AS Roma
GER VfB Stuttgart
FRA AS Monaco FC
GER Hertha BSC Berlin
RUS FC Lokomotiv Moskva
TUR Besiktas JK
NED AZ Alkmaar
ESP Sevilla FC

5. kolo: I slag za kraj - gostujemo ekipi iz drugog sesira, potencijalno izuzetno zanimljiva gostovanja, skoro svim timovima
FRA Olympique de Marseille
GRE PAOK FC
CZE SK Slavia Praha
RUS PFC CSKA Moskva (holders)
SUI FC Basel 1893
ENG Middlesbrough FC
ESP RCD Espanyol

ovakav je trebalo da bude raspored,a ako jeste onda je na Marakani prva protiv Strazbura...

moja prognoza

Zvezda - Bazel 0:2 (imam neki osecaj da ce da nas razbiju. njih jedino nisam prizeljkivao, nezgodni su)
Tromso - Zvezda 1:3
Zvezda - Roma 2:2 (puna marakana. delirijum)
Strazbur - Zvezda 0:1

NAPRED ZVEZDO!!!

samo jedno pitanje, da li ce stvarno biti navijaca iza tribina protiv Bazela? i ekrana? ako je tako, eto mene.

Pa mene ako pitate super smo prosli, mogli smo dosta gore, doduse i bolje, ali nema veze, dobro je i ovo. Nebi trebali da imamo problema sa "prezimljavanjem" u Evropi, a sto se tice toga kakva ce atmosfera da bude ...... pa da li je to ozbiljno potrebno komentarisati, pa to ce biti krajnje nehumano

ma ako ne prodju (sustinski dovoljno je da pobede one pacenike kojima ni ime nisam mogao da ponovim iz 5-tog sesira) :) trebalo bi ih sve najuriti :)
A Zigic garant Romi uteruje jedan :)
realno (sad sam zbunjen sto je jedan pisao jer sam i ja bio ubedjen da se igra protiv rome na marakani) znaci realno mislim na marakani 1:1 (ako nas postreno ne us*re pa bude 2:1 ili 2:0)

tab503 ti kome ti ime ne znas da igovoris su izbacili Galatasaraj, tako da se za njih nikako ne moze reci da su jako smesni ;)

Jedino sto ocekujem 3 boda protiv Strasburga i bar po bod od Bazela i Tromza, ustvari to bih najvise i voleo i da nam onda prolazak dalje zavisi od utakmice sa Romom, u kako bi to bilo dobro, onda bi utakmica dobila poseban draz :D

ma sustinski. mozemo i da puknemo i da dobijemo razne ekipe. sve se svodi na trenutnu inspiraciju igraca i golmana i srecu. romu mozemo da dobijemo a da puknemo od tromza. sve se u fudbalu izmenilloo. Secam se pre nekih 15-tak godina smo rozenborg deklasirali i ovde i tamo a pre par godina svi znamo kako smo prosli. Ipak trebali bi da se plasiramo dalje

tab503:
ma sustinski. mozemo i da puknemo i da dobijemo razne ekipe. sve se svodi na trenutnu inspiraciju igraca i golmana i srecu. romu mozemo da dobijemo a da puknemo od tromza. sve se u fudbalu izmenilloo. Secam se pre nekih 15-tak godina smo rozenborg deklasirali i ovde i tamo a pre par godina svi znamo kako smo prosli. Ipak trebali bi da se plasiramo dalje

pa i pre par godina smo razvalili rozenburg, samo sto jbg bas nismo imali srece

FLUID:
Je l' to sigurno?
Ja nešto videh u 14 i 30...
***** ti državu, dobiješ 5 informacija za jednu jednostavnu stvar! :D

evo karta pa pogledaj sta pise (tesko da ce doci do promena)....

Prilozi

• Sever.jpg
    Sever.jpg
    17,1 KB · Pregleda: 7

Back