Grupa C: Argentina, Obala Slonovace, Srbija & Crna Gora, Holandija - Svetsko prvenstvo 2006. u Nemačkoj

68Charger440:
Petkovic treba ostati trener. Sa njim smo barem prosli kvalifikacije; sa nekim drugim trenerom nebi uspeli ni to.
U pravu si Charger
Ma prodane duse nema sta,zasto Stankovic ovako ne igra u Interu,nego trci 90 min.....
Kezman je ovakav faul napravio na svom debiju za reprezentaciju,mislim da vise nema sta da trazi ovde.Milosevicu vreme je proslo,100 utakmica-za pohvalu-ali nije onaj pravi...MISLIM STA RECI VISE

Gucanin:
Igrači koji bi trebalo da nastupe u kvalifikacijama za EP 2008:

Golmani:
Vladimir Stojković
Dragan Žilić
Oliver Kovačević
Odbrana:
Nemanja Vidić
Ivica Dragutinović
Goran Gavrančić
Dušan Basta
Branislav Ivanović
Milan Stepanov
Aleksandar Luković
Vezni red:
Igor Duljaj
Branko Bošković
Nenad Kovačević
Zvonimir Vukić
Ognjen Koroman
Ivan Ergić
Miloš Krasić
Napad:
Nikola Žigić
Marko Pantelić
Danijel Ljuboja
Veljko Paunović
Dušan Đokić
8)
Oliver Kovačević i Ivica Dragutinović su meni ovde diskutabilni. Pre bih umesto Dragutinovića ubacio Lomića, a umesto Kovačevića možda Erića iz OFK-a, mlad i dobar golman. Diskutabilan je i Đokić.
Zaboravio si da staviš igrača koji mora da igra makar gubili sa po 6:0 svaku utakmicu - Dejana Stankovića zvanog Deki, ljubi ga selektor.

16450427414492dc9050d11454235371.jpg

slika ce reci sve

Ma ljudi nas fudbal i sport uopste je jedno tesko leglo mafije i kriminala.
Pa kod nas se namesta i koji ce igrac gol da da ,da bi se prodao.
Pa pogledajte gde oni odlaze da igraju fudbal...u ukrajinu,rusiju.
A oni koji odu u neki zapadni klub ubrzo se vrate nazad odakle su dosli ili nestanu.
Na prste jedne ruke moze da se nabroje oni koji su uradili nesto vise na zapadu.
Pa moraju da igraju Sava/da nabije 100 utakmica za reprezentaciju/ ,Kezman/u nadi da ce pokazati neku igru pa da izvacari onaj Atletiko da ga ne sutne kao i Celsi/

A taj Petko je najveca pic.etina.Pa jel on selektor.Znaci on odredjuje kako ce da se igra i ako mu to nije dozvoljeno lepo da ostavku i na konferenciji za stampu isprica zasto je to uradio.
A to da smo igrali ofanzivno......nista smesnije nisam cuo.
Ne vidim nista ofanzivno u startnih 11.
E posle sto je ubacio Ljuboju, to je da bi mogao da se vadi na tu pricu o ofanzivi.
Sve u svemu,treba zakljuciti ovu temu.
Iskreno ,iz kog je naroda ta reprezentacija i ovo je dosta.
Takva nam je i politika,ekonimija,drustvo,kultura....pa sto bi sport bio bolji.
Svuda je na vrh isplivao olos najgore vrste,a normalni i pravi ljudi se dave.

Ja sam probao ali ne mogu da se setim nijednog našeg trenera koji gaji moderan stil fudbala.
Na mesto selektora nikako ne treba postavljati trenere iz tzv. ruske škole. Iskustvo nam pokazuje da to više ne može da prođe - vidimo kako je prošla Poljska, Ukrajina (mada će oni proći dalje jer im je njesra grupa).
Postoji par savremenih trenera poput Bajevića, Milutinovića, Antića. Bajević je preuzeo Zvezdu, Milutinović je fosil, Antić pikira na Real. I sve ukupno njih boli uvo da rade sa budalama iz reprezentacije i ja ih u tome podržavam.

PS
Čuo sam da je Angola posle poraza od Portugalije zaposlila psihoterapeuta u reprezentaciji. Tako nešto treba uvesti i kod nas i čini mi se da nam je on potrebniji nego trener.

Nama bi stvarno trebao stranac za selektora, po mogućstvu Nemac.On bi valjda mogao da natera ove igrače da malo i zaigraju.
Primer: Mateus i Partizan

Petko jeste kriv za nešto, ali od svih je i najmanje.
U startu se kod nas očekivalo da ćemo proći grupu, rasturiti Holanđane i Argentince(da ne pričam o Obali Slonovače) i to je stvorilo pritisak na igrače.
Zatim ide famozno pozivanje sina.
Pa šta onda. Njemu bi bio motiv više da igra, da se dokaže, da opravda oca, a ne kako su novine pisale da odmah traži kapitensku traku. Mediji su nam srušili timski duh.

Šta svi imaju protiv Kežmana i Miloševića. Oni su se danas možda jedini i borili. Miloševoću svaka čast-100 utakmica, ali se i dalje trudi, i bio je jedan od retkih koji je nešto pokušavao.
Kežman je verovatno namerno startovao za crveni. On se trudi, pokušava,bori se za svaku loptu, ali ga nije išlo(kao ni ceo tim), pa bolje da izađe kao isključen, i ovako smo već gubili 3:0(ako bi tražio zamenu, ispao bi *****).

Je l' vide neko kako nisu dosuđena dva klasična penala za Slonove protiv Holandije?
E, ono je stvarno skandal. I nikom ništa. Crnci su to pa može da ih potkradaju onako funjarski. Holanđani su truba. Čini mi se da su naši igrali sa bar još 10% snage da bi ih pobedili, ali... Šteta što se Slonovi vraćaju kući, stvarno su pokazali dobar fudbal.

Gucanin:
Igrači koji bi trebalo da nastupe u kvalifikacijama za EP 2008:

Golmani:
Vladimir Stojković
Dragan Žilić
Oliver Kovačević
Odbrana:
Nemanja Vidić
Ivica Dragutinović
Goran Gavrančić
Dušan Basta
Branislav Ivanović
Milan Stepanov
Aleksandar Luković
Vezni red:
Igor Duljaj
Branko Bošković
Nenad Kovačević
Zvonimir Vukić
Ognjen Koroman
Ivan Ergić
Miloš Krasić
Napad:
Nikola Žigić
Marko Pantelić
Danijel Ljuboja
Veljko Paunović
Dušan Đokić
8)

Dobar ti je tim. Ja bih mozda pronasao ovde mesta za Jankovica i Vukcevica.

Ja predlazem svim reprezentativcima i strucnom stabu da izvrse CASTAN harikiri! :D :D

Komentar mog kolege srbina od jutros,kada je ulazio u bus pun stranaca..."Pa misle li oni da ja treba nekog danas da pogledam u oci"? :D :D Sta drugo reci!
Ne vidim svrhu da pisem o tome sta bi i kako bi trebalo dalje. Mozda tek za par dana,ako nas Slonovaca ne rokne.
Mislim da se nista nece promeniti,cek mislim i da ce Petko ostati selektor.Sto je ravno katastrofi. Taj covek nema nikakvo iskustvoi nikakve rezultate.Ovo sto nas je odve na SP,moze vise da zahvali bogaljivim Spancima koji su ima 7-8 neresenih utakmica u grupi,protiv nekih klipana.
Nama treba trener koji ima rezulatate iza sebe.Titule,kupove,strana takmicenja,rad sa igracima...ma sve! Koji moze da kaze ja sam trenirao taj i taj kub u toj i toj zemlji i osvojio sam to i to !!!
Pozdrav za Stankovica butikasha i kafedziju! :lol: (ostali makar ne drze butike :lol: :lol: :lol: )

Petko je ovakav josh i dobar(a to govorim svestan katastrofe i koliko je u stvari losh)...setite se samo Milovana Djoritja koji je prvo upropastio mladu reprezentaciju a kao "nagradu" dobio da vodi seniorski nacionalni tim....i mislim da od njega goreg selektora u istoriji nije bilo(a postao je selektor samo jer je gurao unuka Miljana Miljanica u mladoj reprezentaciji)
Naravno da bi Petko trebao da leti zajedno sa celokupnom fudbalskom organizacijom a Miljanu Miljanicu je odavno trebalo dozivotno zabraniti pojavljivanje na nasim stadionima i utakmicama reprezentacije.....ali znam i ja da se nista nece promeniti.

Back