Grudi

400_F_457393_J4J7GD0o7mZ1B7HDWxlZ0fxGhrJ6PD.jpg

aj' sad svi da pochnemo da kachimo fotke s neta, ako je to poenta ove teme..
jesi ti s ovim sisama bio u bliskom kontaktu? nisi. shta se onda lozish i ljudima idesh na ****..

Ako imas male grudi tvoj problem..
Ja sam bio vaspitan i pitao autorku za stavljanje slika..da li je iz kompa ili sa neta i da li sam ih ja osetio boli te ku rac..

pa znaš šta, ta ti jedina nije fotošopovana... i gadna je načisto, bolje da jeste... ove druge (plastike) barem ne privlače pažnju..
pa jeste videla sam i ja ruke,al sta ja znam meni nije gadna
mada neki od onih balona su mi bili krajnje traumaticni...ne volim plasticne sise :?

pa jeste videla sam i ja ruke,al sta ja znam meni nije gadna
mada neki od onih balona su mi bili krajnje traumaticni...ne volim plasticne sise :?
ne znam.. nekako srebro i led sa jedne strane su mi baš oštar kontrast strijama i dlakama sa druge... a kažem, plastične sise ne primećujem i ne komentarišem.. mada plastika jeste malo pomerila (nisam rekla povisila!) standarde.. tako da priroda malo bode oči.. jbt koja bolest =I

meni je to ok...doduse sad kad toliko spominjemo dlake ne mogu da ne primetim da malkice iskace:lol:
sta je znam uvek vise volim da vidim prirodne grudi...jesu plasticne poremetile standarde,ali nekako vidis da su plasticne..isto ko i za usne i za sta god...ti baloni su mi bas zasu nekako izgledaju eksplozivno :|

meni je to ok...doduse sad kad toliko spominjemo dlake ne mogu da ne primetim da malkice iskace:lol:
sta je znam uvek vise volim da vidim prirodne grudi...jesu plasticne poremetile standarde,ali nekako vidis da su plasticne..isto ko i za usne i za sta god...ti baloni su mi bas zasu nekako izgledaju eksplozivno :|

ne mogu a da ne primjetim da se slazem sa tobom:)

prirodne, al da su lepe.
kad gledaš one jeftine filmove iz osamdesetih, sve pršti od golih sisa, velikih, ali otromboljenih i bezobličnih i svakakvih.. a u filmovima iz sedamdesetih sve male i šiljate =)
danas devojka sa takvim grudima neće obući majicu bez brusa, a kamoli nešto drugo. glupo? jeste, al tako je..

pa narafski kad sam upravu :lol:

e inace pipnula sam plasticne sise a i imam priliku da ih gledam cesto od jedne sto ih rado stavlja u prvi plan,sustina je kad pipnes ko kad pipnes robokapa :shock: i nije nekako mekano i pomerljivo :? te plasticne sise su sve ono sto prave sise nisu valjda :neutral:

prirodne, al da su lepe.
kad gledaš one jeftine filmove iz osamdesetih, sve pršti od golih sisa, velikih, ali otromboljenih i bezobličnih i svakakvih.. a u filmovima iz sedamdesetih sve male i šiljate =)
danas devojka sa takvim grudima neće obući majicu bez brusa, a kamoli nešto drugo. glupo? jeste, al tako je..
meni su one srebrne sise ok bar ovako sa slike izgledaju
inace ni ja ne nosim majicu bez brusa,jednostavno neke velicine to ne trpe :?
ustvari jedino na mikro sisama to i izgleda lepo.bar meni.

Back