Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne
nego jel primetio još neko kako su dlakave ruke ovoj o serbrnoj haljini? brrrrrrrrr

pa jeste videla sam i ja ruke,al sta ja znam meni nije gadnapa znaš šta, ta ti jedina nije fotošopovana... i gadna je načisto, bolje da jeste... ove druge (plastike) barem ne privlače pažnju..
ne znam.. nekako srebro i led sa jedne strane su mi baš oštar kontrast strijama i dlakama sa druge... a kažem, plastične sise ne primećujem i ne komentarišem.. mada plastika jeste malo pomerila (nisam rekla povisila!) standarde.. tako da priroda malo bode oči.. jbt koja bolest =Ipa jeste videla sam i ja ruke,al sta ja znam meni nije gadna
mada neki od onih balona su mi bili krajnje traumaticni...ne volim plasticne sise :?

meni je to ok...doduse sad kad toliko spominjemo dlake ne mogu da ne primetim da malkice iskace
sta je znam uvek vise volim da vidim prirodne grudi...jesu plasticne poremetile standarde,ali nekako vidis da su plasticne..isto ko i za usne i za sta god...ti baloni su mi bas zasu nekako izgledaju eksplozivno :|

meni su one srebrne sise ok bar ovako sa slike izgledajuprirodne, al da su lepe.
kad gledaš one jeftine filmove iz osamdesetih, sve pršti od golih sisa, velikih, ali otromboljenih i bezobličnih i svakakvih.. a u filmovima iz sedamdesetih sve male i šiljate =)
danas devojka sa takvim grudima neće obući majicu bez brusa, a kamoli nešto drugo. glupo? jeste, al tako je..