sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
Jeste primetili da zene nikad ne varaju likove koji su prema njima grubi i tuku ih? Cak i ako neke varaju to je jako retko. U cemu je fora da je to tako?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa upravo zbog toga.Jeste primetili da zene nikad ne varaju likove koji su prema njima grubi i tuku ih? Cak i ako neke varaju to je jako retko. U cemu je fora da je to tako?
Ustvari ne znam kako bih primetio, pošto one koje su u takvoj vezi se iz sasvim razumljivih razloga boje, tako da ako i imaju nešto sa strane sigurno neće svima pričati o tome.Jeste primetili da zene nikad ne varaju likove koji su prema njima grubi i tuku ih? Cak i ako neke varaju to je jako retko. U cemu je fora da je to tako?
to nije tacno.to je samo kod onih glupih zena i to mnogo glupe.Jeste primetili da zene nikad ne varaju likove koji su prema njima grubi i tuku ih? Cak i ako neke varaju to je jako retko. U cemu je fora da je to tako?
Glupe ili ne te veze na pucaju skoro nikad. Neko je drugi tu glupto nije tacno.to je samo kod onih glupih zena i to mnogo glupe.
kod kurrve nikad ne pucaGlupe ili ne te veze na pucaju skoro nikad. Neko je drugi tu glup
E, imala sam ja jednu prijateljicu sa takvim nekim tipom bila. Nije smela da ga vara, ali je jedva čekala da mu se nešto desi. Pa su ga skokali u obračunima klanova i od onda je slobodna žena...Jeste primetili da zene nikad ne varaju likove koji su prema njima grubi i tuku ih? Cak i ako neke varaju to je jako retko. U cemu je fora da je to tako?
Ali zato dok je bio ziv ziveo je carskiE, imala sam ja jednu prijateljicu sa takvim nekim tipom bila. Nije smela da ga vara, ali je jedva čekala da mu se nešto desi. Pa su ga skokali u obračunima klanova i od onda je slobodna žena...
Pa jedino ako je lepo da te se žena boji... kome je to lepo taj nije normalan. Sociopata.Ali zato dok je bio ziv ziveo je carski
Zaslužuju, nego se uglavnom plaše.Žene koje pristaju na vezu sa nasilnicima koji ih tuku ni ne zaslužuju bolje.
A ne znam, videcemo sta ce ljudi dalje pisatiPa jedino ako je lepo da te se žena boji... kome je to lepo taj nije normalan. Sociopata.
kome daje pisu?A šta ima da pišu?