Grube i teške svađe u m-ž odnosu - da li su najava raskida?

ne mirisem nikoga ali ni ne diram goMna da ne smrde
ipod bilo koje zastave da hodaju.
delim ljude na
dobar covek = los covek

a malo te ahebavam za pisanje jer mi je neverovatno tolike godine ovde a zal za CG ne jenjava, i nisi jedini
pa se pitam sto ne odete tmo gde vam je lepse i gde je "raj na zemlji"
svi odreda CG koje znam i NS i BG stalo nesto zale a niko da se vrati na cukundedovinu da uziva u zivotu svojemu.
Paradox zar ne ?
Samo ga vole na daljini.
Platonski :lol:

Odredjena vrsta neslaganja tj svadje (rasprave) ali ne ozbiljne je pozeljna u svakom odnosu. Ako je sve ''savrseno'', neko u tom odnosu trpi :)
Океј да се поџапаш са времена на време, свако има у неком моменту кратак фитиљ. Али да ми не неко иде на крац, то вала не би трпео.

Океј да се поџапаш са времена на време, свако има у неком моменту кратак фитиљ. Али да ми не неко иде на крац, то вала не би трпео.
To se slazem, naravno. Mislio sam da kad covjek izgubi volju da se raspravlja sa partnerom, suti, trpi. Tu je vec finish, pokazuje ravnodusnost i nezainteresovanost za rjesavanje problema.

To se slazem, naravno. Mislio sam da kad covjek izgubi volju da se raspravlja sa partnerom, suti, trpi. Tu je vec finish, pokazuje ravnodusnost i nezainteresovanost za rjesavanje problema.
Знам парове који годинама нису свађу имали, једноставно су компактибилни. Код мене то теже иде, волим да попијем, повучем, дружим се, путујем, и не запостављам другове и пријатеље. А мало која ће то да трпи, док ја са друге стране максимално сам толерантан и имам разумевања. Да се не лажемо, жене једноставно траже фрку где је нема. Пусти ме брате да дам себи одушка и нема проблема, не, оне ко за к траже свађу и расправу. Ја то да трпим не могу, јбг.

S njima nema problema,u kuci s nekim ne podnosim,ne vise nije vredno
Naravno. Slažem se, najbitniji je mir u kući. Ne treba ti neprijatelj u kući kad vani imaš kamaru ljudi koje ne poznaješ itd i trebaš imati kući sigurnu zonu. Ja sam mislio samo na rasprave radi sitnica i unapredjivanja osobe, znaš i sam da teško čovjek primjeti svoje mane. Opet kažem, sitnice a ne sad rasprave do ludila itd. Nekako mislim da te neka normalna kritika unaprijedi kao čovjeka.

Знам парове који годинама нису свађу имали, једноставно су компактибилни. Код мене то теже иде, волим да попијем, повучем, дружим се, путујем, и не запостављам другове и пријатеље. А мало која ће то да трпи, док ја са друге стране максимално сам толерантан и имам разумевања. Да се не лажемо, жене једноставно траже фрку где је нема. Пусти ме брате да дам себи одушка и нема проблема, не, оне ко за к траже свађу и расправу. Ја то да трпим не могу, јбг.
Svaki par koji kaže da nema svadje, laže. Ti moraš naći ženu koja prati tvoj ritam. Nikakva mudrost (lako je napisati i reći to 😀). Jednostavno moraju vam se sklopiti interesovanja. Ako voliš cugati, odlično tražiš ženu koja voli isto i ostale poroke itd. Ne možeš naći ženu koja hoće da sjediš kraj nje u kući i gledaš film, ti nisi takav i ako postaneš takav izgubićeš i sebe i nju. U suštini, koji će ti djavo neko ko te ne poštuje i ne cijeni onakav kakav jesi. Ovo znači i u obratnom slučaju. Jbg

Back