Grožđe

Da li jedete sjemenke grožđa ili kupujete grožđe bez sjemenki?

• Da jedem i sjemenke grožđa

glasova: 7 100,0%
  • Ne volim sjemenke grožđa i kupujem ono bez

glasova: 0 0,0%

• Ukupno glasova
    7
moram priznati da sam az ovo prvi put čula, a probala nisam nikada. Pretpostavljam da to fino ide uz razne vrste sira?
Ide uz sve, bar meni :lol:
Ranije sam ponekada dodavala i crno grožđe, lepše mi je samo sa belim.
Pre neki dan sam spremala karađorđeve šnicle i pohovane šnicle od piletine, uz to pire krompir i paradajz salatu.
Nisam mogla da odolim, otvorila sam teglu grožđa iako je bilo napravljeno dan, dva ranije.
Bilo je dobro mada je preovladavala slast grožđa.Dan dva pisle toga bilo je i slatko i ljuto i kiselo i slano.Super, mmmm:rotf:

.

Pre neki dan sam spremala karađorđeve šnicle i pohovane šnicle od piletine, uz to pire krompir i paradajz salatu.
Nisam mogla da odolim, otvorila sam teglu grožđa iako je bilo napravljeno dan, dva ranije.
Bilo je dobro mada je preovladavala slast grožđa.Dan dva pisle toga bilo je i slatko i ljuto i kiselo i slano.Super, mmmm:rotf:

.
Da li može recept? ;)

.
zvuči zanimljivo :njam:

Back