Group sex

Za Julian_Duranona
Sve u redu. Ako hoces da vidis kako na primer taj klub izgleda idi na fun4two.com i videces o cemu pricam. Mislim da se lagano dodirivanje po butinamaili grudima ipak ne moze svrstati u sex. Mozda se radi o razlicitim tumacenjima ali svi valjda imamo neka svoja shvatanja, granice i razumevanja...

Mala Bgd.
Nema sreco toga kod nas u opste. Ja pricam o klubovima za parove. Kod nas se samo prica (kao i obicno) a kada malo razgrnes (citaj, raspitas se) to se svodi na primitivne kucne zabave organizovane od strane nekolicine entuzijasta i to ti je to. Ja govorim o klubovima na 500, 1000, ili cak 2500 kvadrata u kojima sa bio. Govorim o Dizneyland-u za odrasle. Govorim o ulaganjima od najmanje nekoliko stotina hiljada Eura (koje bi se vratile za manje od godinu dana...To ti je to...

Mala Bgd
Mozda si u pravu (a mozda i nisi). U svakom slucaju posto procitah da plamiras da probas u cetvorku po prvi put dozvoli da ti dam savet. Obuci se sexy (ali ne vulgarno) Predlozi to i drugoj devojci (bez carapa ne dolazis u obzir :lol: :lol: ). Smislite neko tematsko vece. Na primer da skupa spremate vecru (i muskarci i devojke). NE MNOGO pica. Koja je poenta zezanja ako nisi svestan sta ti se dogadja i ako nisi u prilici (jer si pijan) da kontrolises situaciju. Pocnite sa "kao usputnim pipkanjima, dodirima i ocesavanjima. Vidi kako reagujes. Ako si u redu.........................................pa nam ispricaj kako je bilo

MalaBgd:
Hvala na savetu :wink:
Tako nesto sam i planirala,mora da bude bar polu-spontano :D
Opusti se i videces da ce sve biti OK. Nigde ne pise da MORAS da uradis. Probaj, vidi kako ide, vidi kako je druga devojka raspolozena (OD VAS ZENA SVE ZAVISI). Muskarci su skoro UVEK za. To zapamti. Kao i da NE znaci NE. Ako ne ide ne forsiraj i NE radi nista zbog drugoga vec zato sto ti to zelis i sto hoces da probas. Zezaj se i opusti. ZAPAMTI. Tu nije rec o LJUBAVI. Cilj je da svrsis sto vise puta u toku jedne veceri i da se sto bolje zezas i zabavis i da ti bude LEPO...

Slobodan41:
MalaBgd:
Hvala na savetu :wink:
Tako nesto sam i planirala,mora da bude bar polu-spontano :D
Opusti se i videces da ce sve biti OK. Nigde ne pise da MORAS da uradis. Probaj, vidi kako ide, vidi kako je druga devojka raspolozena (OD VAS ZENA SVE ZAVISI). Muskarci su skoro UVEK za. To zapamti. Kao i da NE znaci NE. Ako ne ide ne forsiraj i NE radi nista zbog drugoga vec zato sto ti to zelis i sto hoces da probas. Zezaj se i opusti. ZAPAMTI. Tu nije rec o LJUBAVI. Cilj je da svrsis sto vise puta u toku jedne veceri i da se sto bolje zezas i zabavis i da ti bude LEPO...
ma kad ti Slobodan kaze

Sjajna ideja za novi biznis! Mislite li da bi mi banka dala kredit za otvaranje swinger-cluba :? :?:
Ako me ne bude sramota da pitam, svi ćete biti pozvani :D
Jel' bi to kod nas bilo legalno :? ... Raspitaću se :wink:

Srdj@n:
A tebi je krivo sto i ti nisi rodjen kao droljetina,pa je sad ovde prozivas :!: :?:
doticni ni maternji jezik ne zna kako treba, jer da zna, ne bi napisao da se 'izvinuo' jer to znaci da se nagnuo napred, sa isturanjem zadnjeg dela tela, a zasto bi se i kome isturao, to ne znam :roll:

Back