Groblje za lezbejke

Naravno da jeste, imam zelju i rekoh je svima okolo mojima, ako i kad se desi ..... tako. Eto i prosipaju me u more .... I tako i oni odu na more :lol:
Ne, stvarno, gadim se crva, a posle smrti rastu nokti i kosa ... ja bih to sve u pepeo, i tako.

Јака ствар, када ти нити то осећаш нити си жива у том моменту па можеш да гледаш своје црвуљаво тело. То траје неко време, па онда буду беле коске, то је мало лепше овако за посматрати.
Е једино можеш да гледаш своје црвуљаво тело одозго као дух, ако верујеш наравно у то, ако не, онда је потпуно небитно шта си када после смрти нема ничега како неки сматрају.

Јака ствар, када ти нити то осећаш нити си жива у том моменту па можеш да гледаш своје црвуљаво тело. То траје неко време, па онда буду беле коске, то је мало лепше овако за посматрати.
Е једино можеш да гледаш своје црвуљаво тело одозго као дух, ако верујеш наравно у то, ако не, онда је потпуно небитно шта си када после смрти нема ничега како неки сматрају.

Dovoljno volim svoje telo da ne bih da ga ni posle kraja njegovog zivog postojanja pojedu crvi.

Dovoljno volim svoje telo da ne bih da ga ni posle kraja njegovog zivog postojanja pojedu crvi.

То је потпуно нормално. У Индији рецимо људи своје преминуле пуштају низ Ганг да плутају и на њихова тела навале вране, мушице, супови и остале живуљке. То је чак свето по њима, оно што се добило од природе се враћа природи.

BERLIN - U Berlinu će sutra biti otvoreno groblje za lezbijke. Groblje površine 4.000 kvadratnih metara, u kvartu Prenclauer Berg, moći će da primi 80 urni ili grobova.

http://www.kurir-info.rs/berlin-otvara-se-groblje-za-lezbijke-clanak-1310355

Na pitanje "da li je potrebno posebno groblje za homoseksualne osobe?", 80 odsto ispitanih Nemaca je reklo: "Ne!"

Sta vi kazete? :think:
Ne vidim zašto bi homoseksualci imali odvojene grobove od heteroseksualaca, ako se već čitavog života susreću.
Razlog kakav god da je-za mene je neprihvatljiv.
Pročitala sam txt, ako je Sapfo organizacija-znači da ih veličaju. Ne bih veličilala nikoga na osnovu sexualnih sklonosti, već na osnovu doprinosa čovečanstvu. Ne vidim čemu posthumno skretanje pažnje na sexualnu opredeljenost,to se kosi sa onim što za života žele-ato je da ne budu građani drugog reda. Kao što ih ne bih ni odvajala u neku ,,dolinu gubavaca" Dakle, zaista ovo sa svog stanovišta ne shvatam,kao i većina ljudi. Eventualno-vidim da se radi o biznisu-danas su lokacije za sahranjivanje postale unosan posao.

BERLIN - U Berlinu će sutra biti otvoreno groblje za lezbijke. Groblje površine 4.000 kvadratnih metara, u kvartu Prenclauer Berg, moći će da primi 80 urni ili grobova.

http://www.kurir-info.rs/berlin-otvara-se-groblje-za-lezbijke-clanak-1310355

Na pitanje "da li je potrebno posebno groblje za homoseksualne osobe?", 80 odsto ispitanih Nemaca je reklo: "Ne!"

Sta vi kazete? :think:

msm da samo karamel moze da postavi ovakvu temu :lol:
nestalo zombija, mars se junachki sakrio saturnu iza ledja :lol: a karamelu raste shargarepa ..

mrzimo se mrzimo :flert: al cvece ce i dalje da cveta

shta bre da ti kazem na temu kad je gora od tebe !

msm da samo karamel moze da postavi ovakvu temu :lol:
nestalo zombija, mars se junachki sakrio saturnu iza ledja :lol: a karamelu raste shargarepa ..

mrzimo se mrzimo :flert: al cvece ce i dalje da cveta

shta bre da ti kazem na temu kad je gora od tebe !

duvaj ga

- - - - - - - - - -

Ja ne jedem crve, a i izbegavam meso, sto vise mogu, skoro ga i ne jedem :aha:

onda urna i resena stvar

Poslednja izmena:
pa karma ptico, ako jedes zivuljke celog zivota kako mozes prigovarati crvicima sto pojedu telo u zemlji koje vise nije u funkciji

- - - - - - - - - -

u stvari to nije karma, vec prirodni proces
Ne kapiram. Valjda si ti hteo da nas ubediš da smo zločinci što jedemo životinje a sad je to prirodni proces :think:
Ne pada mi na pamet da navodim crve na blud, ja sam grešnik a ne oni, neka jedu neke druge :lol:

Elem, oće biti groblje i za popove posebno? Msm, možda već i ima :eek:
Nešto sumnjam da su homosi hteli ovako nešto s obzirom na to da ih ovi što uzimaju pare za sa'rane i ne vole nešto preterano odvajanje je moglo da smrdi najviše na... njih. Pa koja god da je organizacija.

Back