Аристократа
Poznat
- Poruka
- 7.101
Zato sam ja za urnu . Da
Што? Као да је нека разлика била пепео била црвуљава маса?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato sam ja za urnu . Da
Што? Као да је нека разлика била пепео била црвуљава маса?
Naravno da jeste, imam zelju i rekoh je svima okolo mojima, ako i kad se desi ..... tako. Eto i prosipaju me u more .... I tako i oni odu na more
Ne, stvarno, gadim se crva, a posle smrti rastu nokti i kosa ... ja bih to sve u pepeo, i tako.
Јака ствар, када ти нити то осећаш нити си жива у том моменту па можеш да гледаш своје црвуљаво тело. То траје неко време, па онда буду беле коске, то је мало лепше овако за посматрати.
Е једино можеш да гледаш своје црвуљаво тело одозго као дух, ако верујеш наравно у то, ако не, онда је потпуно небитно шта си када после смрти нема ничега како неки сматрају.
Dovoljno volim svoje telo da ne bih da ga ni posle kraja njegovog zivog postojanja pojedu crvi.
Dovoljno volim svoje telo da ne bih da ga ni posle kraja njegovog zivog postojanja pojedu crvi.
ne budi sebicna
Nipostonije to zivuljka, vec insekt
Ne vidim zašto bi homoseksualci imali odvojene grobove od heteroseksualaca, ako se već čitavog života susreću.BERLIN - U Berlinu će sutra biti otvoreno groblje za lezbijke. Groblje površine 4.000 kvadratnih metara, u kvartu Prenclauer Berg, moći će da primi 80 urni ili grobova.
http://www.kurir-info.rs/berlin-otvara-se-groblje-za-lezbijke-clanak-1310355
Na pitanje "da li je potrebno posebno groblje za homoseksualne osobe?", 80 odsto ispitanih Nemaca je reklo: "Ne!"
Sta vi kazete?![]()
a karma?
pa karma ptico, ako ti jedes zivuljke celog zivota kako mozes prigovarati crvicima sto pojedu telo u zemlji koje vise nije u funkciji
- - - - - - - - - -
u stvari to nije karma, vec prirodni proces
pa karma ptico, ako jedes zivuljke celog zivota kako mozes prigovarati crvicima sto pojedu telo u zemlji koje vise nije u funkciji
- - - - - - - - - -
BERLIN - U Berlinu će sutra biti otvoreno groblje za lezbijke. Groblje površine 4.000 kvadratnih metara, u kvartu Prenclauer Berg, moći će da primi 80 urni ili grobova.
http://www.kurir-info.rs/berlin-otvara-se-groblje-za-lezbijke-clanak-1310355
Na pitanje "da li je potrebno posebno groblje za homoseksualne osobe?", 80 odsto ispitanih Nemaca je reklo: "Ne!"
Sta vi kazete?![]()
pa bitno je da se krug zatvori![]()
msm da samo karamel moze da postavi ovakvu temu
nestalo zombija, mars se junachki sakrio saturnu iza ledjaa karamelu raste shargarepa ..
mrzimo se mrzimoal cvece ce i dalje da cveta
shta bre da ti kazem na temu kad je gora od tebe !
Ja ne jedem crve, a i izbegavam meso, sto vise mogu, skoro ga i ne jedem![]()
I mojim izlet ... Kako to crno mislim ovih dana![]()
Ne kapiram. Valjda si ti hteo da nas ubediš da smo zločinci što jedemo životinje a sad je to prirodni procespa karma ptico, ako jedes zivuljke celog zivota kako mozes prigovarati crvicima sto pojedu telo u zemlji koje vise nije u funkciji
- - - - - - - - - -