Grlo i penicilin -lekovi ili inekcije

• Začetnik teme Začetnik teme likic
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

likic

Početnik
Poruka
14
Dugo imam problem sa grlom i receno mi je da je za lecenje potreban penicilin pa me zanima da li su tablete delotvorne isto kao inekcije? Imam 18 godina i nikad nisam imala ovakav problem a ni primala inekcije. Zelim da sto pre ozdravim, ali se plasim inekcija je mi to bockanje bas strasno deluje...Help

Мени је код грлобоље скоро увек помагао народни лек. У пола чаше млаке стави се по мало соде бикарбоне, со, мало јода. Неколико пута то гргоћеш и испљунеш. Мада ти је боље ипак да одеш код доктора јер ко зна шта је проблем код тебе.

Injekcije , ako su dobro date su efikasnije, a i doza je obicno veca...
Naravno racunaj na tesku ruku , racunaj na jednu ili dve dopola bacene, ali racunaj i da se injekcije primaju u paketu po 10,
A koja stvarno terapija treba da ti bude zavisi od onog sto imas...

Grlo moze da boli od milion razloga...krajnici, zdrelo, angine,virusi, herpes itd...

Penicilin je zakon za anginu. Tablete imaju mnogo slabiji efekat.

Bol dolazi zbog toga što si iglu primila u već zgrčen mišić. Igla treba da te " iznenadi", da ubode pre no što stegneš mišić, tako nećeš osetiti nikakav bol. Nisu sestre krive.

Za dezinfekciju grla je pored propolisa dobar i čaj od divljeg origana.

Dugo imam problem sa grlom i receno mi je da je za lecenje potreban penicilin pa me zanima da li su tablete delotvorne isto kao inekcije? Imam 18 godina i nikad nisam imala ovakav problem a ni primala inekcije. Zelim da sto pre ozdravim, ali se plasim inekcija je mi to bockanje bas strasno deluje...Help
Bolje su ti injekcije. Nista strasno samo kad legnes na stomak dobro se opusti🥰

Back