- Poruka
- 128.787
da li je gresno misliti da si bezgresan?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da.da li je gresno misliti da si bezgresan?
jedino ako je i mišljenje grešnoda li je gresno misliti da si bezgresan?
da li onda znaci da iako mislimo da radimo dobro, da ne radimo dobro i da nismo u pravu?
Samim tim sto ces umreti nisi u.pravu.Gresan.Tacka.da li onda znaci da iako mislimo da radimo dobro, da ne radimo dobro i da nismo u pravu?
neda li onda znaci da iako mislimo da radimo dobro, da ne radimo dobro i da nismo u pravu?
nego sta znaci?
Sigurno se ne ocekuje ako si religiozan da ces ako ne cinis prestup greh ziveti 500 godina na zemlji .ako je tako zasto se onda ljudi zamajavaju religijom?
zasto ne bi?Sigurno se ne ocekuje ako si religiozan da ces ako ne cinis prestup greh ziveti 500 godina na zemlji .
e super ideja za temu..otvori jepitaj koji im je/su greh/ovi ove grešne![]()
A godina trajala jedan mesec hahazasto ne bi?
koliko su ziveli prvi ljudi?
hiljadama godina.
ili su to bili anunakiji?![]()
![]()
Kada je rec o ljudfskoj gresnosti primarno se misli na konflikt sa Bozjim zakonom dok su greske u bilo kom funkcionisanju jeste sasvim druga stvar i ove dve kategorije se ne smeju podjednako tretirati.da li onda znaci da iako mislimo da radimo dobro, da ne radimo dobro i da nismo u pravu?
pa da zvrji praznae super ideja za temu..otvori je![]()
aj koji su tvoji gresiKada je rec o ljudfskoj gresnosti primarno se misli na konflikt sa Bozjim zakonom dok su greske u bilo kom funkcionisanju jeste sasvim druga stvar i ove dve kategorije se ne smeju podjednako tretirati.
U tom smislu mi mozemo gresiti dok nesto radimo ali mozemo i nase poslove obavljati bezprekorno dobro s tim sto je ovo drugo zaista izvanredno tesko.
Ajmo deset tema o grehu u jednom danu..e super ideja za temu..otvori je![]()
Licne grehe se ne iznose pred druge ljude vec samo one koje stvaraju ostecenu stranu kojoj se mozes obratiti,traziti oprostaj i nadoknaditi ucinjenu stetu.aj koji su tvoji gresi![]()
Nekada i nije.da li je gresno misliti da si bezgresan?
ne vadi se, zs sebe smatraš da si bez greha (osim da što si rođen silom prilika)Licne grehe se ne iznose pred druge ljude vec samo one koje stvaraju ostecenu stranu kojoj se mozes obratiti,traziti oprostaj i nadoknaditi ucinjenu stetu.
U tom smislu tebi nisam nista sagresio stoga ne postoji razlog zasto bi s tobom delio svoje verske muke.![]()
Jel mioze neki dokaz u prilog ili si stekao mogucnost da ljudima citas misli ?ne vadi se, zs sebe smatraš da si bez greha (osim da što si rođen silom prilika)
Meni to vise deluje kao delovanje u skladu sa Pr.26,5 sto je obaveza vernika kada se nadje u takve situacije.a gordost ti pršti iz svakog posta kao i arogancija.
Slazem se,svima nama treba pokajanje s tim sto meni najvise jer sebe znam veoma dobro dok forumase definitivno ne znam koliko i kakvog ( u vezi cega) im pokajanja treba.pokaj se dok je vreme jer nećeš izaći iz ada![]()
„Безгрешан” не искључује могућност да си често у праву.da li onda znaci da iako mislimo da radimo dobro, da ne radimo dobro i da nismo u pravu?
pa cekaj, valjda si nekad i ti bio u pravu, i uradio nesto dobro, ako si tako mislionego sta znaci?
Da.da li je gresno misliti da si bezgresan?