Grešnik sam, znam to ali se ne stidim

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Veliki grešnik

Domaćin
Banovan
Poruka
3.639
Šta je greh,jesmo li grešni,znamo li da smo grešni,koliko krijemo grehe od sebe,od drugih.

Odavno sam čuo,nema bezgrešnih,video sam da je to tačno putujući kroz život,kroz vreme ali sam i primetio,što veći grešnik više se trudi da sakrije grehe.
Nije ispovedaonica ali budite hrabri i priznajte.
Podforum kaže na koje grehe mislim.😉

Šta je greh,jesmo li grešni,znamo li da smo grešni,koliko krijemo grehe od sebe,od drugih.

Odavno sam čuo,nema bezgrešnih,video sam da je to tačno putujući kroz život,kroz vreme ali sam i primetio,što veći grešnik više se trudi da sakrije grehe.
Red je da se otvarač teme prvi ispovedi, da pokaže primerom gde su mu misli

Грешан си ако си нешто украо или некога преварио.

Грешан си ако си нешто украо или некога преварио.
i to je relativno. Imamo jednog Robin Huda i jednog Super Hika (Alan Ford).
Obojica kradu. Ko je od njih gresan?
Mislim, ukrasti od lopova i prevariti prevaranta, nije greh................naprimer, rad na crno. Drzava nas pljacka porezom koji se najmanje vraca narodu a najvise u privatne dzepove politicara i tajkuna. Rad na crno je nacin da se zastiti nasa zarada od politicara i tajkuna i ja to ne zovem kradjom i prevarom vec zastitom od pljackasa onog sto sam zaradio.

i to je relativno. Imamo jednog Robin Huda i jednog Super Hika (Alan Ford).
Obojica kradu. Ko je od njih gresan?
Mislim, ukrasti od lopova i prevariti prevaranta, nije greh................naprimer, rad na crno. Drzava nas pljacka porezom koji se najmanje vraca narodu a najvise u privatne dzepove politicara i tajkuna. Rad na crno je nacin da se zastiti nasa zarada od politicara i tajkuna i ja to ne zovem kradjom i prevarom vec zastitom od pljackasa onog sto sam zaradio.
Ljubav i sex...ne bih o politici😉

Otvarač teme se predstavio na forumu i ne krije grehe,živi sa njima i priznaje ih.
Nisam veran,volim žene,uvek sam imao i trenutno imam pored supruge drugu ženu.
Nisam svetac i ne hvalim se ,samo priznajem greh ,svestan sam i živim sa tim.
Da li supruga ima iste povlastice u braku ?

Nije tema moj brak već tvoj greh😉

I te kako jeste tema i shvatanje braka !

Ja svog muža nisam prevarila evo u maju će biti 30 godina da smo u braku

Isto verujem da on nije mene prevario jer smo oboje starinskog kova

Oboje znamo lozinku telefona on moju ja njegovu ali to ne koristimo niti on moj rovi niti ja njegov

I te kako jeste tema i shvatanje braka !

Ja svog muža nisam prevarila evo u maju će biti 30 godina da smo u braku

Isto verujem da on nije mene prevario jer smo oboje starinskog kova

Oboje znamo lozinku telefona on moju ja njegovu ali to ne koristimo niti on moj rovi niti ja njegov
Bravo,čestitam ali tema je za grešne ili bar one koji ne kriju da jesu.
Tebi 🌹🌹🌹

Živim sa tim,svestan rizika,možda mi je to i fetiš,taj osećaj opadnosti.
Do sada je sve ok,nikada nišra nije saznala,funkcionišemo perfektno ali...taj greh nosim i dalje .
moja keva se umalo razvela od caleta kad su bili 55+ zbog preljube, jedva smo nekako uspeli da ih pomirimo.
sad kad je on umro, ona ima decka i sve je ok.

moja keva se umalo razvela od caleta kad su bili 55+ zbog preljube, jedva smo nekako uspeli da ih pomirimo.
sad kad je on umro, ona ima decka i sve je ok.
Stalno potenciram tu kontrolu,tu borbu da daš sebi prioritet.
Porodica ili strast,ja sam taj balans našao i sve žene koje me znaju,sa kojima sam bio imale su jasnu sliku,moj brak je br.1,sve posle je zadovoljstvo,sladostrašće,hir.

Otvarač teme se predstavio na forumu i ne krije grehe,živi sa njima i priznaje ih.
Nisam veran,volim žene,uvek sam imao i trenutno imam pored supruge drugu ženu.
Nisam svetac i ne hvalim se ,samo priznajem greh ,svestan sam i živim sa tim.
Ако супруга зна за ту другу жену то је сасвим у реду.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back