грешке

да ли сте икад направили неку глупост па да вас то скорз онако убије у појам (не мислим да ли сте се попрскали кока-колом и исфлекали нову тренерку, него да ли сте некад пропустили прилику да се са неким смувате а могли сте лако, па тек када је та особа отишла схватили сте да вам се свиђала или нешто слично)

Nema bezgreshnih ljudi. Ni jedan chovek nije idealan. Svako pravi greshke. Samo neko cheshce neko redje.Neko vece, neko manje.... U tome je razlika...

kada neko kaze da mu je cilj Beograd, odmah iz toga izvlachim da je seljak :-D

Ha ha ha, uh sto si me sad potresla sa tim sto izvlacis zakljucak da sam seljanka.... Ha ha ha... Pa moze neko da izvuce zakljucak da treba da me ubije pistoljem zbog Beograda, a mene to ne bi pokolebalo, a ti izvlacis zakljucak da sam seljanka zbog Beograda i smatras da treba da mi to saopstis... Ha ha ha ha ha, slatko si me nasmejala.

Najbolje je uciti iz tudjih gresaka,ali meni to ne ide!!Moram prvo da nesto uradim,pa kasnije da vidim jel to ono,greska...pa onda da ispravljam...jao...moram da osetim na svojoj kozi,da bih se uverila da je greska ili slicno.

да ли сте икад направили неку глупост па да вас то скорз онако убије у појам (не мислим да ли сте се попрскали кока-колом и исфлекали нову тренерку, него да ли сте некад пропустили прилику да се са неким смувате а могли сте лако, па тек када је та особа отишла схватили сте да вам се свиђала или нешто слично)

Kome se to nije desilo...:roll:
Evo i meni je pobegla pred nosom jedna volela me je i ja sam nju ali ne znam zasto je nisam...:x
I sad mislim da je muva neka budala...:-|Dodje mi da placem kad vidim sta sam propustio!!!:cry:

Meni se ceo zivot sveo na takve greske... i kad legnes i ne mozes da zaspis a ti prebiras "pa sto ovo" "pa sto si uradio, pa sto nisi uradio" lol... Ali jbg...zivot je takav... Najgore je kad se stalno vracas na isto... tj kad te osobe vidjas cesto i kad se malo opustite i taman pomislis moglo bi nesto ponovo da bude i onda skontas da si pre nekog vremena [kod mene je obicno slucaj pre 2-3 godine gde sam se izbacao kao klinac i sad ko debil pokusavam da sredim sva sra*a koja sma napravio...] toliko s*ebao stvar da ce ta osoba verovatno uvek kad joj neko tebe spomene imati asocijaciju upravo na te gluposti koje si pravio...

E sad... nije tu samo sto si se uplasio npr pa odbio neku osobu...nego i ovako neki postupci...muvanje dve ribe pa kad vide onda se obe okrenu itd... Heh, al jbg sad pokusavam da izgladim odnose...

3 puta

ja=kreten

Ja sam jednom napravila veliku gresku jer sam se smuvala sa deckom koji je totalni skot. Swe bih dala sada da to mogu da promenim jer mi i posle raskida jos uvek pravi probleme. . .

важи, мада сам одлучио да је не чекам више на њих, сутра ћу да почнем да мувам једну из школе па шта ми Бог да, не могу више овако

Back